Falköpings Cad-Cam Software AB · Publicerad 5 sept

FCC Software erbjuder en intressant tjänst i företag med stark tillväxt. Vi söker Dig som vill anta utmaningen att fortsätta utvecklingen av vår världsledande produkt. Du bör vara intresserad av avancerad 3D baserad CAD/CAM teknik, men framförallt av människor som skall använda programmen.

Vi behöver förstärka vårt team med en Programutvecklare med utvecklingsansvar.

Gillar du programmering och programutveckling, stort eget ansvar och goda möjligheter att påverka så kan detta vara tjänsten för dig. Du kommer att vara projektledare för våra utvecklingsprojekt och ansvara för teamets arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Projektledning.
  • Programmering i Visual C++.
  • Utveckling av programvaran AutoPOL.
Kvalifikationer:

För att lyckas i tjänsten vill vi att du har hög kompetens i Visual C++ och gärna andra programspråk, bra allmän IT-kompetens, hög förmåga att kommunicera på engelska i tal och skrift och goda matematikkunskaper.

Du har högskoleutbilding i datateknik och gärna några års erfarenhet från liknande arbete.

Som person vill vi att du är analytisk och kreativ samt är bra på att jobba självständigt. Vi förutsätter också att du är en bra lagspelare som gillar att lära nytt samt bidra till utveckling. Du är målmedveten och en naturlig ledare som trivs i rollen som projektledare.

Placeringsort: Falköping

Anställningsform: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan: Du ansöker om tjänsten senast 2016.10.02 på www.codeq.se under rubricerad tjänst.

Information: Rekryteringen genomförs i samarbete med Codeq AB som ger dig ytterligare information om tjänsten och företaget. Kontaktperson är Sören Holmlind, 0515-128 00.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
"Termikjägarna"

Med förankring i den småländska myllan och med stor entreprenörskraft
grundades Codeq 2005. Vi har vuxit i takt med att antalet kunder ökat och det finns nu termikjägare på flera platser med tyngdpunkt på Jönköpings län.

De anställda är vår största tillgång och de har stor erfarenhet inom sina arbetsområden. Vår breda erfarenhet förenad med entusiasm ger oss bra förutsättningar för framtida utmaningar och utveckling.

På Codeq har vi termik som ledstjärna

Vi vet att de människor och organisationer som hittar uppåtvindarna utför de bästa prestationerna och når de bästa resultaten.

Lokal förankring

För flera av våra tjänster är det en stor fördel med lokal förankring.
Vårt huvudkontor finns i Värnamo och vi har filialer i Jönköping, Vaggeryd, Sävsjö och Tidaholm. Vi är sex verksamma personer i företaget och omsatte föregående verksamhetsår ca 11 miljoner kr.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare