Falköpings Cad-Cam Software AB · Publicerad 5 sept

FCC Software erbjuder en intressant tjänst i företag med stark tillväxt. Vi söker nu dig som vill anta utmaningen att fortsätta utvecklingen av vår världsledande produkt. Du är intresserad av avancerad 3D baserad CAD/CAM teknik, men framförallt av människorna som skall använda programmen.

Vi behöver förstärka vårt team med en kundfokuseradSupporttekniker.

Gillar du kundkontakter, tekniksupport, stort eget ansvar och goda möjligheter att påverka så är detta tjänsten för dig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Teknisk support via mail och telefon.
  • Utbildning av kunder och återförsäljare.
  • Demonstration av vår programvara.
  • Produktutveckling.
  • Kundanpassning av vår produkt.
Kvalifikationer:

För att lyckas i tjänsten vill vi att du har god kompetens inom 3D-CAD och allmän IT. Du är analytisk med ett logiskt tänkande i problemlösningar, hög förmåga att kommunicera på engelska i tal och skrift samt god pedagogisk förmåga i demo och utbildningssituationer.

Du har några års erfarenhet från mekanisk industri och gärna erfarenhet från supportrollen. Har du även jobbat med utbildning är det meriterande. Körkort är ett krav.

Som person vill vi att du är utåtriktad, är en god lyssnare med högt driv och hög servicenivå. Vi förutsätter också att du är en lagspelare som gillar att lära nytt samt bidra till utveckling. Tjänsten innebär regelbundet internationellt resande i samband med mässor och utbildningar.

Placeringsort: Falköping.

Anställningsform: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan: Du ansöker om tjänsten senast 2016.10.02 på www.codeq.se under rubricerad tjänst.

Information: Rekryteringen genomförs i samarbete med Codeq AB som ger dig ytterligare information om tjänsten och företaget. Kontaktperson är Sören Holmlind, 0515-128 00.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
"Termikjägarna"

Med förankring i den småländska myllan och med stor entreprenörskraft
grundades Codeq 2005. Vi har vuxit i takt med att antalet kunder ökat och det finns nu termikjägare på flera platser med tyngdpunkt på Jönköpings län.

De anställda är vår största tillgång och de har stor erfarenhet inom sina arbetsområden. Vår breda erfarenhet förenad med entusiasm ger oss bra förutsättningar för framtida utmaningar och utveckling.

På Codeq har vi termik som ledstjärna

Vi vet att de människor och organisationer som hittar uppåtvindarna utför de bästa prestationerna och når de bästa resultaten.

Lokal förankring

För flera av våra tjänster är det en stor fördel med lokal förankring.
Vårt huvudkontor finns i Värnamo och vi har filialer i Jönköping, Vaggeryd, Sävsjö och Tidaholm. Vi är sex verksamma personer i företaget och omsatte föregående verksamhetsår ca 11 miljoner kr.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga