Kinnarps AB · Publicerad 16 nov

Som Redovisningsekonom kommer du bland annat att arbeta med följande arbetsuppgifter:
  • bolagets konsolideringsprocess
  • kontroll av att bolagets uppsatta redovisningsrutiner efterlevs
  • deltagande i utvecklingsprojekt
  • support och kontroll mot dotterbolag
  • sammanställning av månatliga Finance Reviews från dotterbolag till månatliga möten
  • upprättande av dokumentation till t.ex. årsbokslut
Vi söker dig som:

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med några års erfarenhet av redovisning. Du är van vid att arbeta processorienterat och har mycket goda IT-kunskaper samt en mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande är också om du har erfarenhet av arbete i Cognos Controller.

För att passa i rollen som Redovisningsekonom är du analytisk, har god kommunikationsförmåga och en extra god känsla för detaljer. Du är van att arbeta i team och har en nyfikenhet och en positiv inställning till att både dela din kunskap och lära nytt.

Om Kinnarps

Kinnarps är idag Europas ledande leverantör av inredningslösningar för kontor med ca 2 300 anställda och verksamhet i drygt 40 länder. Kinnarps tror på att skapa en bra arbetsmiljö. Med produkter och tjänster som matchar dina behov, skapar Kinnarps långsiktiga och effektiva lösningar som gör ditt arbete bättre och din verksamhet mer framgångsrik. På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Kontakt
Mejla Cecilia Björkegren
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga