Nyarp Produktion AB · Publicerad 14 okt

Är du personen som vill vara med och utveckla HR-arbetet på Nyarp Produktion AB? Du erbjuds en omväxlande och utvecklande nyinrättad tjänst på ett branschledande företag där du får helhetsansvar för HR-frågor och därmed blir en nyckelperson för organisationen, ledarna och personalen.

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:
  • Rekrytering, kompetensförsörjning och personalutveckling.
  • Övergripande och operativt HR-arbete, såsom personalhandbok, facklig samverkan, rehabilitering.
  • Värdegrundsetablering.
  • Ansvar för HR-system.
  • Support till chefer i HR-frågor.
För att lyckas i tjänsten behöver man ha arbetat fem år med ovanstående arbetsuppgifter, vilket gör att du är väl insatt i HR-processen. Utbildningsmässigt ser vi gärna kompetens motsvarande PA-programmet.

Som person behöver du gilla mixen av operativa och strategiska arbetsuppgifter. Vi vill att du är självgående, noggrann, serviceinriktad och har hög förmåga att driva och utveckla företagets HR-arbete.

Nyarps är ett företag som erbjuder prestigelös anda och entreprenöriell atmosfär. Vi tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat. Våra värdeord är: Glädje - Mod - Ärlighet - Omtanke.

Arbetstider: Dagtid

Placeringsort: Åsarp med regelbunden närvaro i Nybro.

Anställningsform: Heltid, tillsvidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Tjänsten söker du senast 6 november direkt på www.codeq.se under rubricerad tjänst, löpande urval tillämpas. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Information: Sören Holmlind, 0515 - 128 00.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Nyarp-koncernen är Skandinaviens ledande leverantör till begravningsbranschen. Försäljning ombesörjs av koncernens fem dotterbolag. Omsättningen uppgår till ca 275 mkr och koncernen består av ca 180 medarbetare. Läs mer om oss på nyarp.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga