Konfidentiell · Publicerad 12 sept

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi söker nu en operativ inköpare för ett konsultuppdrag om minst 6 månader med placering i Finspång.

Som konsult hos ValueOne är du del av ett växande företag som är specialiserade inom området Supply Chain, Inköp och Logistik. Här får du möjligheten att utveckla din karriär inom området och vara del av ett starkt team som brinner för att överträffa våra kunders förväntningar.

Ansvar

Som operativ inköpare ansvarar du för beställningar och leveranser från dina leverantörer enligt de avtal som strategiska inköparen arbetat fram. Det ingår även att delta i projekt med syfte att utveckla inköpsprocesser och leverantörskedjan.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  • Orderläggning av inköpsorder utifrån behovsanalyser
  • Delta i leverantörsförbättringsprogram för avtalsleverantörer
  • Administrativt arbete i SAP
  • Utveckla en kostnadseffektiv materialanskaffning
  • Underhållning av parameterdata
  • Processutveckling
  • Leveransbevakningar
Din Profil
Som person är du driven och gillar att jobba i ett högt tempo. Du är stresstålig och kan hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Du är också en lagspelare som gillar att samarbeta med flera olika delar av organisationen. För att lyckas i rollen behöver du vara proaktiv och målfokuserad samt ha ett intresse av att utveckla nya arbetsmetoder och processer.

Erfarenheter
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning inköp och logistik samt ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Meriterande är om du har arbetat i SAP och har erfarenheter från teknisk industri / produktion. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Sista ansökningsdag är den 25 augusti 2018. Vi hanterar ansökningar löpande varför tillsättning kan komma att ske tidigare.

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99

Sökord: upphandling inköp logistik strategisk taktisk operativ inköpare upphandlare logistiker procurement sourcing purchasing supply chain logistic commodity category strategic tactic operational buyer purchaser manager planner demand fmcg
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 sept
Ort
Finspång
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp

Inga fler liknande jobb tillgängliga