Poolia · Publicerad 14 jan

Till uppdrag hos spännande kund i Finspång söker vi just nu en Project Scheduler/Dispatch Logistics Manager. Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till slutet av augusti. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag.

Om tjänsten

I rollen kommer du tillhöra avdelningen som ansvarar för projektets övergripande planering från orderstart till kundövertagande, samt har ett ansvar för hela utleveransen av gasturbinpacke och kringsystem på nyanläggningssidan. Projekten innehåller en varierande grad av kundanpassningar, krav på tidplaner och utleveranser. Arbetet bedrivs i projektform och du samarbetar med många andra discipliner inom företaget.

Som Project Scheduler har du helhetsgreppet på projektets framdrift. Du sätter upp en projektanpassad tidplan med hjälp av projektgruppen. Du ansvarar för planering och kontroll över att allt går enligt plan samt uppdaterar projekttidplanen. Vid avvikelser tar du fram konsekvensanalyser samt lösningsförslag för åtgärder tillsammans med relevanta discipliner.

Som Dispatch Logistics Manager har du ett totalansvar för utleveransen och är sammanhållande för denna i projektet. I ansvaret ingår att ha kontroll över kontraktkrav samt se till att riskanalyser genomförs för leveransen. Du är också kundkontakt i transport och leveransfrågor. Vidare håller du samman och driver avropet från projektets sida och ansvarar för kort och långtidslagring av våra packar när så krävs. Du ansvarar även för att verktyg tas hem från site efter genomförd driftsättning.

Vem är du?

Till rollen söker vi dig som:
  • Har högskoleutbildning eller motsvarande adekvat arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av projektarbete så som ledning, planering eller koordinering är meriterande
  • Har intresse av att vara en ledare i problemlösningsfrågor
  • Är självgående och drivande
  • Har lätt för att samarbeta
  • Är flexibel då arbetet innebär mycket kontakter
  • Har erfarenhet av kända planeringsverktyg (MS Project & Primavera)
  • Har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.
Förmåner

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet