Försvarsmakten · Publicerad 11 feb

Arbetsuppgifter
Arbetet omfattar att förrådshålla materiel, ta emot materiel, inventera materiel och lämna ut materiel till överenskommen kvalitet och kostnad.
Du kommer medverka och genomföra verksamhet inom förrådshantering av materiel, så att lagar och regler efterföljs.
Målet är vidare att använda personalen när och där den behövs bäst över hela landet, dvs i nära samarbete med övrig personal effektuera beställda uppdrag. Arbetet kan medföra resor och tjänstgöring på annan ort.
Du kommer ingå en mindre arbetsgrupp och även arbeta självständigt.

Kvalifikationer
Du har lägst gymnasieutbildning eller motsvarande. Vi vill att du har godkänt körkort B samt förarbevis för truck. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift samt har goda datakunskaper.

Meriterande
Önskvärt om du har kunskap i Försvarsmaktens datasystem LIFT samt PRIO (SAP).
Giltigt körkort CE.
Genomförd (godkänd) ADR utbildning
Genomförd (godkänd) kurs VSS 102 vid MHS K

Är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.
Kommer med nya lösningar på uppkomna utmaningar och problem. Har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken.
Uttrycker en positiv attityd till sitt arbete. Visar lojalitet mot arbetsgivaren och medarbetarna i ord och handling.
Stor vikt läggs på personliga mognad och egenskaper.
Har lätt för att anpassa sig till ändrade planeringsförutsättningar samt att kunna arbeta inom hela Sverige samt vid behov även utanför landets gränser.

Övrigt
Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskmedborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställningen följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Detta är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Befattning är placerad vid FMLOG i Hälleforsnäs.

Tillträde snarast enl. ök.

Vid frågor kring tjänsten ber vi dig kontakta:
Karl Johan Sandels, sektionschef, tfn 0157-410 67
Andreas Lundvall, avdelningschef, tfn 08-782 69 08

Fackliga företrädare
Jörgen Stehn - SEKO
Pernilla Kjellgren - SACO
Robert Brännkärr - OFR/F
Samtliga nås via växeln 0505-451 000

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-22. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 feb
Ort
Flen
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga