FMV · Publicerad 4 okt

Är du en positiv och serviceinriktad person? Har du förarbevis för truck och hjullastare? Då kan du vara den förrådsman/kvinna vi söker?

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende, här får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Du kommer att tillhöra FSV Försörjning som arbetar med effektiv försvarslogistik så att förnödenheter, reservmateriel och drivmedel ska finnas tillgängligt kontinuerligt över tiden, när och där FM behöver den.

Ditt arbete som förrådsman/kvinna

Som förrådsman har du ansvar att förråds-hålla, ta emot, inventera och leverera beställd materiel till överenskommen kvalitet och kostnad. Du medverkar och genomför verksamhet inom förrådshantering av ammunition så att lagar och regler efterföljs samt samarbetar med övrig personal i att effektuera beställda uppdrag.

Du kommer att ingå i en mindre arbetsgrupp och även arbeta självständigt. Arbetet medför även resor och tjänstgöring på annan ort.

Våra förväntningar på dig

Du har lägst gymnasieutbildning eller motsvarande. Vi vill att du har godkänt körkort B och CE samt förarbevis för truck. Vi ser gärna att du har godkänd utbildning i VSS 102 vid MHS samt ADR.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift samt har goda datakunskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet av och förmåga att arbeta i system LIFT och/eller system PRIO (SAP).

Du är en positiv person som är lugn och stabil och är kontrollerad i stressituationer. Förmågan att sätta fokus på givet uppdrag är inga problem för dig och du tycker om att upprätta goda kundkontakter. Du är en problemlösare och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken. Vi ser att du visar lojalitet mot arbetsgivaren och medarbetarna i ord och handling. Stor vikt läggs på personlig mognad och egenskaper.

Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Göran Stolpe-SEKO, Pernilla Kjellgren SACO och Robert Brännkärr-OFR. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV´s Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Karl-Johan Sandels, Chef Ammunitionssektionen, på telefon 070 517 04 72.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Hälleforsnäs. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Sista ansökningsdag är 2017-10-25.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
Försvarets materielverk, FMV hjälper till att försvara Sverige. FMV är en civil myndighet och vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik - när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 okt
Ort
Flen
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Lager

Inga fler liknande jobb tillgängliga