Nytida AB · Publicerad 18 okt

Nytida är Sveriges ledande aktör när det gäller att ge stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik.

Vi har cirka 375 verksamheter runt om i landet och 7 000 medarbetare. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea som erbjuder äldreomsorg, boendestöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg.

Vi gör världen lite bättre, en människa i taget.

Beskrivning av verksamheten

Verksamheten Dallotsen är ett hemtrevligt serviceboende beläget i Djurås i vacker Dalamiljö. Dallotsen är en servicebostad med daglig verksamhet. Dallotsen har åtta platser och i nuläget är många av de boende i åldern 20-30 år.

Viksjöfors är en gruppbostad i lantlig miljö med fyra platser. I nuläget är de boende ungefär 45-50 år.

Både Dallotsen och Viksjöfors drivs i egen regi av Nytida.

Verksamheterna arbetar med lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik och en individuell anpassning för varje boende.

Att arbeta som Verksamhetschef för ett serviceboende och ett gruppboende innebär mycket kontakt både med de boende och de närstående.

Verksamhetschefen är också med på alla arbetsplatsträffar (APT) och har regelbundna ledningsmöten med gruppcheferna.

Beskrivning av uppdraget

Som verksamhetschef i Nytida är du en viktig nyckelperson.

Nu söker vi dig som med stort engagemang och entreprenörsanda vill styra, leda och utveckla våra verksamheter i Dallotsen och Viksjöfors. Verksamheterna är välfungerande idag så här finns riktigt goda möjligheter för dig som vill ta vid och fortsätta att driva dessa boenden.

Du kommer att leda dina medarbetare direkt och via din gruppchef på Dallotsen. Det ligger på ditt uppdrag att skapa trygghet, långsiktighet och kontinuitet för dina medarbetare och dina boende. Du ansvarar förstås också för att arbetet sker i enlighet med gällande avtal, lagar och policy.

Självklart så har du även fullt budget- och resultatansvar för dina verksamheter. Du rapporterar till Nytidas Regionchef för Region Norr ingår i dennes ledningsgrupp tillsammans med nio andra Verksamhetschefer från Uppsala i söder till Boden i norr.

Kunskaper, erfarenheter och personliga egenskaper

Vi söker dig som har högskoleutbildning - socionom, beteendevetare eller motsvarande samt har flera års erfarenhet av ledarskap inom LSS.

För att trivas och lyckas är det av yttersta vikt att du känner en respekt för andra människor, såväl medarbetare som boende och deras anhöriga. Våra värderingar bygger på respekten och omtanken om den enskilde, de närstående och arbetskamraterna. Våra medarbetare är delaktiga i formuleringarna av våra värderingar vilket ger dessa både styrka och förankring.

Som Verksamhetschef hos oss är det viktigt att du har både vilja och driv för att få dina medarbetare att växa och ta ansvar i en decentraliserad organisation. Du behöver också kunna engagera och inspirera dina medarbetare och se vikten av att ta tillvara deras kompetens och resurser.

Som person är du noggrann, självständig, handlingskraftig och lösningsorienterad. Du är resultatinriktad och har god kommunikationsförmåga, både i tal och skrift.

Naturligtvis så har du också viljan och förmågan att styra och följa upp verksamheterna utifrån företagets mål och ekonomiska ramar.

Intresserad?

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Cecilia Nässlander, Seniorkonsult på Signpost, 073-661 09 04. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 okt
Ort
Gagnef
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Signpost

Inga fler liknande jobb tillgängliga