Academic Work · Publicerad 15 okt 2021

Fujitsu söker nu en .NET-utvecklare som brinner för programmering och vill jobba på ett företag där utveckling står i fokus. Har du erfarenet av .NET och vill ta nästa steg i karriären där du får visa framfötterna på en global arbetsplats? På Fujitsu är karriärvägarna många! Vi tillämpar löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Som konsult på Fujitsu erbjuds du ett flexibelt arbete där du får vara med i deras utveckling. Fujitsu satsar på att kunna erbjuda konsulter att arbeta i såväl lokala team på deras härliga kontor som på uppdrag hos kunder. Oavsett så har du goda möjligheter att vara med och påverka ditt arbete. Här får du chansen att forma dina dagar utefter kundens behov. Som konsult får du stora möjligheter att utvecklas i din karriär där du tillsammans med din konsultchef sätter en plan framåt.

Fujitsu som företag arbetar med Responsible Business på flera olika sätt där svenska Fujitsu bland annat erhållit utmärkelsen utmärkt arbetsgivare av Nyckeltalsinstitutet tack vare deras höga andel kvinnor i organisationen. På Fujitsu uppmuntrar man även sina medarbetare att på olika sätt engagera sig i initiativ som bidrar till ett bättre samhälle.

Såhär beskriver Jörgen, konsultchef hos Fujitsu, hur det är att jobba hos dem:

Vi är en härlig mix av talanger med en stark gemenskap och en kultur där vi kompletterar och stöttar varandra

Du erbjuds
  • Att arbeta som konsult på ett av världens sju största IT-företag
  • Stora utvecklingsmöjligheter
  • En arbetsplats med stor gemenskap och möjligheter att knyta värdefulla kontakter
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som .NET-utvecklare kommer du att tillhöra ett agilt team antingen hos Fujitsu med att utveckla lokala program eller ute hos kund. Här jobbar du oavsett tillsammans med de andra i teamet mot gemensamt uppsatta mål. Här får du som .NET-utvecklare vara innovativ och kreativ i ditt jobb och några av dina arbetsuppgifter kan vara:

Utveckla kod/ utföra test av kod

Design och utformning av applikationer

Vi söker dig som

Som har några års erfarenhet inom .NET och brinner för ett arbete där du får göra detta dagligen. Kanske har du studerat via yrkeshögskola, universitet eller bara har ett brinnande intresse för programmering.

Ett krav för tjänsten är att du talar och skriver obehindrat på svenska då det krävs i det dagliga arbetet.

Som person är du:

Samarbetsvillig

Flexibel

Lösningsorienterad

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Gävle
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fujitsus önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Fujitsu är ett världsledande, japanskt informations- och kommunikationsföretag som erbjuder produkter, lösningar och tjänster som hjälper företag och organisationer att bli effektivare. Fujitsu är en partner för organisationer som vill utnyttja ny teknologi för att bli effektivare och öka innovationskraften.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Gävle
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga