Cargotec Sweden AB · Publicerad 23 sept

Kalmar Scandinavia rekryterar nu en driven och erfaren regionssäljare för region Gävleborg/Dalarna som har förmågan att skapa och upprätthålla långsiktiga och lönsamma kundrelationer med såväl befintliga som potentiella kunder.

Ditt nya arbete:

Våra maskiner används bland annat på terminaler, i hamnar, inom skogsindustrin och pappersindustrin samt i övrigt inom tung industri. I rollen som regionssäljare ansvarar du, med egen säljplan och budget, för hela affärsprocessen från bearbetning till avslut inom eget distrikt.

Du kommer att bearbeta slutkunder, underhålla kontakter med distributörer och bedriva konkurrensbevakning inom det egna distriktet. Du kommer att fokusera på att identifiera kunders behov och erbjuda dem lösningar som skapar värden. Som ansvarig regionssäljare ser du till att aktiviteter och budget når uppsatta mål.

Din bakgrund:
Du är driven och resultatinriktad samt affärs- och kundorienterad. Du har en fallenhet för att knyta nya kontakter och är en skicklig kommunikatör. Du är lyhörd inför kundens behov och önskemål samtidigt som du kan förmedla kundnyttan i de produkter och tjänster som du erbjuder. Du tycker det är kul att arbeta mot uppsatta mål och du har en hög nivå av teknisk förståelse, då det är produkter med avancerat tekniskt innehåll som är en stor del av våra lösningar.

Kalmar Scandinavia erbjuder en modern arbetsplats med goda arbetsförhållanden och ett självständigt och variationsrikt arbete. Du får arbeta i ett serviceföretag med världsledande produkter. Företaget präglas av nytänkande och vi värdesätter medarbetare som tar egna initiativ.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt.
Fast månadslön och provision.

För mer information är du välkommen att kontakta: Försäljningschef, Thomas Olsson. 070-663 54 55

Märk Din ansökan säljare Gävleborg/Dalarna och skicka in den snarast till rekrytering@kalmarglobal.com dock senast 14 oktober. Intervjuer kommer att ske löpande.
+ Läs mer om jobbet