Poolia kontor · Publicerad 13 apr 2019

Till en av våra kunder i Gävle söker vi nu en administratör som kan börja arbeta omgående. Tjänsten är på heltid och beräknas pågå till och med sista september. Du kommer för detta uppdrag att bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter.

Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer i denna roll att arbeta med kallelser, insamling av beslutsunderlag, protokollskrivning, diarieföring och registrering av ärenden. Du kommer även att ansvara för arvoden och arrangemang vid sammanträden. I dina arbetsuppgifter kommer du att arbeta med dokumenthantering, delegationsärenden samt vara sekreterare vid sammanträden.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och det är meriterande om du har en vidareutbildning inom samhällsvetenskap. Du har minst ett års arbetslivserfarenhet, gärna inom offentlig förvaltning eller i en politiskt styrd organisation. Det är meriterande om du har kunskap inom kommunalrätt, digital ärendehantering samt protokollskrivning och sammanträdesteknik. Du som söker har goda kunskaper i Officepaketet och det är meriterande med erfarenhet av ärendehantering i Platina, mötesplanering i Meetings samt arvoderingssystemet Truman. Svenska är ett krav och du har goda kunskaper i både tal och i skrift.

Som person är du flexibel, noggrann och strukturerad. Du är serviceinriktad och trivs med att ha ett varierat arbete. Viktigt för denna roll är att du är en lugn person som kan hantera stressiga situationer.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
6 maj 2019
Ort
Gävle
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hotell & Restaurang

Inga fler liknande jobb tillgängliga