SecureLink · Publicerad 8 okt 2019

Var med och bygg upp vår nya region i norra Sverige och följ med på vår resa att bli Europas ledande företag inom cyber security!

Vi söker dig som vill anta rollen som Försäljningschef och vara med och utveckla en helt ny region för oss i norra Sverige! Förutom regionerna Syd (Malmö), Väst (Göteborg) och Öst (Stockholm), ska vi nu etablera region Norr med utgångspunkt i Gävle och Sundsvall. Med ett stark och känt varumärke erbjuder vi dig en fantastisk möjlighet att vara med och bygga upp en ny regional verksamhet. Som Försäljningschef får du ett tydligt affärsmandat att ta hand om befintliga kunder och utveckla regionen med nya kunder. I uppdraget har du personalansvar för dina säljare men också ett eget försäljningsansvar där du driver egna affärer mot avslut.

Är du redo att anta utmaningen?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi på SecureLink är en del av Orange Cyberdefense och ett företag som ständigt utmanar och utvecklar med starka värderingar som kompass i allt vi gör. Tillsammans jobbar vi varje dag för vår vision att bli marknadsledande inom Europa. För att nå hit har vi alltid med oss våra värderingar;
 • Respekt för varandra och våra åtaganden
 • Förtroende för varandra
 • Enkelhet i fokus
 • Innovation - alltid
 • Prestigelöshet
Vi är ett lag av mycket entusiastiska och drivna individer som tillsammans ska bringa värde till våra kunder. Vi vill vara ett "challenger" företag som ständigt utmanar och utvecklar med starka värderingar som kompass i allt vi gör. Som anställd hos oss får du ett meningsfullt arbete där du får bidra till att göra affärskritisk infrastruktur säkrare. Ditt arbete kommer att göra skillnad för Sveriges största företag och myndigheter och tillsammans kan vi bringa värde till tusentals användare. Vi är just nu i ett expansivt läge och vi är fast beslutna att nå vår vision " The leader in cybersecurity and managed security services in Europe".

Varmt välkommen att följa med oss på resan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Försäljningschef kommer du vara med och bygga upp och utveckla den regionala verksamheten i norr, vilket inkluderar personalansvar, resultatansvar och budgetansvar. Du kommer att bli en frontfigur för vår verksamhet i norr och en ledare för vår mission att skydda affärskritisk infrastruktur.

Du kommer bland annat att arbeta med följande:
 • Rekrytera nya säljare till regionen
 • Analysera och kartlägga affärstrender och marknadsutveckling
 • Ta fram, genomföra och följa upp strategiska affärsplaner
 • Utveckla en "trusted advisor" relation med intressenter och sponsorer hos kund
 • Se till att våra lösningar snabbt och framgångsrikt levereras enligt kundens behov och mål
 • Bearbeta nya kunder samt utveckla affären hos befintliga kunder
 • Säkerställa bra kvalité i forecast, prognos och kundkontoinformation/statistik.
 • Identifiera och odla möjligheter inom erbjudandet och samarbeta med andra interna och externa team för att säkerställa tillväxten
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Då vi står i startgroparna för att etablera region norr rekryterar vi just nu ledare, säljare och konsulter som vill vara med på vår resa. Då kontoren inte ännu är etablerade är placeringsorten relativt flexibel, men vi har som utgångspunkt Gävle och Sundsvall, med omnejd. I din roll kommer det att ingå en del resande, vilket uppskattas uppgå till ca 2 dagar/vecka på sikt. Rollen kräver körkort.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en god affärsförståelse och förmåga att analysera resultat och nyckeltal. Du har en god kommunikativ förmåga och kan kommunicera effektivt både enskilt och i grupp. Du är nätverkande och uppskattar att etablera nya relationer och underhålla befintliga. Du har en förmåga att växla mellan vision, strategi och operativa uppgifter och trivs med att arbeta i en entreprenöriell miljö. I rollen behöver du kunna kommunicera både på svenska och engelska.

För att trivas i rollen söker vi dig med följande bakgrund:
 • Arbetat som ledare inom teknisk eller kommersiell roll inom IT-säkerhet
 • Erfarenhet av affärsförhandlingar och anbudsförfarande
 • Erfarenhet av lösningsorienterad försäljning som utgår från kundernas behov snarare än sälja färdiga lösningar
 • Erfarenhet av affärs- och resultatansvar
 • God teknisk och affärsmässig kunskap kring IT och IT-säkerhet
 • Kunskap om operativsystem, nätverk och applikationssäkerhet
 • Kunskap om trender inom Cloud och Cybersäkerhet
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga