Trafikverket · Publicerad 17 juli

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter
Som projektledare för vår nya enhet Fastighet Stationsvärdar skall du vara med och bygga upp enheten tillsammans med enhetschef. Du företräder Trafikverket i att bidra till ökad säkerhet, trygghet och service vid bytespunkter/stationer, där behov föreligger, i samverkan med andra aktörer. Du rekryterar och arbetsleder ca 30 stationsvärdar på de utvalda bytespunkter/stationer som ligger inom ett anvisat geografiskt område.
En stor del av din tid kommer att upptas av personalrelaterade frågor och arbetsledning samt schemaläggning av operativ personal. Trafikverket ska använda arbetsmarknadsåtgärden Moderna beredskapsjobb i staten som projektform/anställningsform av stationsvärdar.
Resenärernas upplevelse av trygghet och säkerhet i stationsmiljön ska vara utgångspunkten, Trafikverket ska bidra till ökad säkerhet, trygghet och service vid bytespunkter i samverkan med andra aktörer.

Du rapporterar till enhetschefen på Fastighet Stationsvärdar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har en högskoleutbildning inom FM-tjänster eller drift
  • har dokumenterad erfarenhet av personalledning inom arbetsmarknadsåtgärder, rekrytering samt schemaläggning
  • har goda kunskaper i Microsoft Office
  • har körkort för personbil
Det är meriterande om du
  • har erfarenhet av personalledning på distans
  • har erfarenhet av personalledning inom arbetsmarknadsåtgärder
Som projektledare i Trafikverket har du ett kund- och resultatorienterat arbetssätt samt ett etiskt och moraliskt förhållningssätt. Vi söker dig som har god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta. Du har förmåga att självständigt och i samverkan med andra kunna analysera och lösa uppkomna problem. Du har ett ledarskap som engagerar och skapar förståelse, du är empatisk samt har förmåga att hantera intressekonflikter på både individ- och gruppnivå.

I rollen som projektledare för stationsvärdar är det viktigt att ha ett säkerhets- och trygghetsperspektiv.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2018-07-31

Upplysningar

SACO Anna Islén
0101235541

ST Per Olof Hellbergs
0101235544

SEKO Tony Ridderstedt
0101257441

Rekryterande chef Christel Olander
0101231217
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Trafikverket ansvarar för den långsiktiga planeringen av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. I vårt uppdrag ingår också att bygga, underhålla och sköta driften av statliga vägar och järnvägar. Vi är samhällsutvecklare som planerar för helheten och vi ska skapa förutsättningar för ett effektivt transportsystem med säkra och miljöanpassade transporter - alla ska komma fram smidigt, grönt och tryggt. Vi är cirka 6 500 medarbetare och huvudkontoret ligger i Borlänge.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 juli
Ort
Gävle
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga