Triennium Fastighetsentreprenad AB · Publicerad 6 juli 2020

"Trienniumgruppen arbetar med teknisk fastighetsförvaltning. Vårt mål är att alltid överträffa våra kunder förväntningar. Vi expanderar nu kraftigt inom hela vårt geografiska verksamhetsområde.

Våra kunder ska känna sig mer än nöjda och därför gör vi alltid lite mer än vad som förväntas av oss. Vi kan el, värme, sanitet, VVS, ventilation, styr- och reglerteknik, byggservice och projektledning."

Trienniumgruppen finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi sköter den tekniska förvaltningen av våra kunders fastigheter. Gruppen omsätter i bolagen Triennium Fastighetsentreprenad, FastighetsCompetens i Norrland, Triennium Stockholm AB, Triennium Syd AB, JM Städservice AB och Green Clean Sverige AB drygt 200 miljoner med bra resultat. Vi sköter kommersiella fastigheter med butiker, kontor och lager, men även andra typer av fastigheter finns i beståndet.

Nu behöver vi fler medarbetare med ett genuint intresse för fastigheter.

Arbetsuppgifterna
I Trienniumgruppen kommer du att arbeta nära våra kundansvariga. Kundansvariga hos oss är vår VD, vVD, våra dotterbolagschefer samt våra platschefer.

Du kommer att följa upp våra befintliga förvaltningsuppdrag, skapa rapporter till både kunder och internt. Aktivt delta i offertarbetet inför nya affärer, både vad avser kalkyler som den faktiska framtagningen av offerten. Delta i olika typer av förvaltningsmöten mellan vår kund och oss samt följa upp de aktiviteter som beslutas där. Delta i avtals- och prisförhandlingar. Du kommer arbeta med underlag till PU-planer, underlag till upphandlingar på uppdrag åt våra kunder etc.

Kort sagt du är våra kundansvarigas högra hand! Du kommer på kort tid få en mycket god inblick i hur en förvaltare tänker och vad som är viktigt i förvaltning av fastigheter. Du kommer också att skapa dig en mycket god grund för din framtida karriär inom koncernen.

Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad fastighetsekonom från universitet/högskola eller har motsvarande kompetens. Du har kanske något års erfarenhet från branschen, men vi kan också vara intresserade av dig som precis tagit den examen.

Goda kunskaper inom vanligt förekommande program och system i branschen är nödvändigt. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som vill utvecklas inom området, är kvalitetsmedveten, energisk, ordningsam, positiv och har en stark egen drivkraft. Du är social, självgående, gillar service och har förmåga att fatta beslut när så krävs. Du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp.

Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning i ett prestigelöst och modernt företag med bra företagskultur och goda värderingar. Vi tror att mångfald i ett företag berikar verksamheten. Naturligtvis har vi kollektivavtal.

Mer information finns på www.triennium.se

Kan du tänka dig en framtid inom Trienniumgruppen, kontaktar du Carl Wiktorsson, carl.wiktorsson@treinnium.se. Urval kommer att ske löpande.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 aug 2020
Ort
Gävle
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fastighet, Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga