Visma Visma Consulting AB · Publicerad 28 okt 2021

import { Job } from '@visma/careeropportunities';

const match = {

personality: 'tech savvy' && 'awesome',

location: uppsala stockholm, gävle

graduate: true,

canStartWorkInAugust: true,

}

Visste du att vi på Visma är en av Europas ledande tech-koncerner? Eller att vi växer i raketfart?

Med Visma Consulting Graduate Program får du kickstarta din karriär som utvecklare och IT-konsult. Här jobbar vi tillsammans, oftast inhouse, i tekniska projekt som gör skillnad i vårt samhälle. Som graduate kliver du rakt in i ett lärorikt år fyllt av kompetensutveckling, coachning och varierande projekt som på bästa sätt förbereder dig för en fortsatt konsultkarriär hos Visma Consulting.

Du erbjuds
  • En dedikerad mentor och regelbundna träffar med graduates från hela Norden för kompetensutveckling och nätverkande
  • Möjlighet att jobba med ny teknik inom cloud och emerging tech
  • Att bidra i projekt där din kod gör skillnad för viktiga samhällsfunktioner, spana in graduate projektet från 2020 här
  • En kickstart i karriären med stora utvecklingsmöjligheter.
Vem är du?

Du har både tekniskt intresse och utbildning där vi hoppas att du har bekantat dig med .NET-teknologi eller en del webbprogrammering och du har hajat varför det är sjukt kul. Du gillar nog kombinationen av få nörda ner dig i teknik och kod samtidigt som du får möjligheten att jobba med flera spännande kunder. Det handlar alltså om att både gilla kod och människor :)

Mer konkret tror vi att du har:
  • Kandidat-, master- eller YH-examen inom datateknik, systemvetenskap, Episerver etc. Eller självlärd och svart bälte i att googla dig rätt.
  • Relativt god koll på webbprogrammering med ASP.NET, C#, HTML eller JavaScript.
  • Går igång på vacker kod men vill samtidigt ha variationen i att vara konsult.
  • God kommunikation väl i tal och skrift på svenska och engelska.
Placering är på något av våra härliga kontor i Stockholm, Gävle eller Uppsala. Preliminär start är 30 augusti 2022.

Ansökan

applyForJobAtVisma(graduate2022) {

if (graduate2022 === match) {

job.InstantHire(graduate);

}

}

if (graduate2022 === intrested) {

applyForJobAtVisma(graduate2021);

}

if not true = recommend to a friend

bool isAwesome = graduate2022

Har vi gjort dig nyfiken? Ansök redan idag, vi har löpande rekrytering så vänta inte för länge. Sista dag att ansöka är den 31 januari. Har du frågor om kan du kontakta Susanne Heidgren på på 073-909 37 56.

Varför Visma?

Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner med plats för dig att växa, både professionellt och som individ. På Visma jobbar du i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen - vi leder den!

Vi är totalt ca 260 glada kollegor som sitter utspridda från nordliga Skellefteå, Sundsvall och Umeå till söderns Malmö, och däremellan Gävle, Uppsala, Stockholm, Göteborg och Kristianstad. De flesta av oss jobbar med någon form av systemutveckling medan andra jobbar i verksamhetsnära roller eller med uppgiften att nå ut på marknaden - bli en av oss!

Kika gärna in på vår karriärsida för att läsa mer om hur livet på Visma kan se ut!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma Consulting är en del av Visma koncernen som är en ledande leverantör av affärskritisk programvara för ett mer effektivt och motståndskraftigt samhälle. Genom att förenkla och automatisera arbetet för företag och organisationer i alla storlekar förbättrar vi människors vardag. Koncernen utgörs av 13 600 fantastiska kollegor i över 200 bolag. Med över 1 100 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central- och Östeuropa och Latinamerika och en nettoomsättning på 1 741 miljoner euro 2020, är vi fast beslutna att göra morgondagen bättre än idag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 dec 2021
Ort
Gävle
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga