Codeq AB · Publicerad Igår 15:49

För vår uppdragsgivares räkning söker vi en flexibel Arbetsledare.

Som arbetsledare hos vår uppdragsgivare är din roll att leda, fördela och samordna arbetet i tät dialog med din närmaste chef. Detta är rätt tjänst för dig som uppskattar högt tempo och att den ena dagen sannolikt är helt olik den andra.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Aktivt ledarskap
  • Leda och fördela arbetet
  • Samordna olika funktioner
  • Projektledning
  • Kalkylering
  • Avtalsgenomgångar
  • Entreprenadjuridik
Vi vill att du är examinerad högskoleingenjör eller har minst 5 års yrkeserfarenhet av liknande utmaningar. Som person är du flexibel och är en ledare att lita på. Du är beredd att ge det lilla extra för att uppfylla såväl dina som företagets högt uppsatta mål. Du har förmågan att entusiasmera din omgivning och har ett affärsmässigt anslag.

Vill du veta mer om tjänsten och utmaningen är du välkommen att kontakta Daniel Segerfeldt, 0708-10 73 90 eller Magnus Ryberg, 0702-71 69 77.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN !

Placeringsort: GGVV-området

Anställningsform: Heltid, tills vidareanställning

Övrigt: B-körkort

Vi emotser din ansökan snarast dock senast 2020.03.29. Vi praktiserar löpande urval varvid tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Codeq är en långsiktig kompetenspartner för medvetna kunder som inser att nyckeln till framgång är kompetent och engagerad personal. Vi är en helhetsleverantör inom rekrytering och ett ledande konsultbolag inom strategisk kompetensförsörjning, ledarskapsutveckling och organisationsutveckling. Vi har bred kompetens, men är specialister på tekniker, ingenjörer och ledare.

Codeq startade 2005 och vi är f.n. sex medarbetare. Våra kunder är oftast tillverkande företag och teknikföretag i Jönköpings län och Skaraborg. Vi har kontor i Jönköping, Värnamo, Falköping och Ängelholm.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 apr 2020
Ort
Gislaved
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Anläggningsarbete

Inga fler liknande jobb tillgängliga