Karin Lood Rekrytering AB · Publicerad 6 mars

Rosti GP befinner sig i en expansiv fas med nya spännande uppdrag från ledande varumärken. Som vår Lean-koordinator kommer du att arbeta i nära dialog med våra internationella nyckelkunder.

Rosti GP i Gislaved ingår i den globala formsprutningskoncernen Rosti Group. Tillsammans utgör vi en dynamisk företagsgrupp i ständig utveckling – i ryggen har vi ett starkt och tryggt ägarskap i form av det svenska investmentbolaget Nordstjernan. Vid vår anläggning i Gislaved producerar vi förpackningslösningar och tekniskt formgods för internationella prestigekunder. Under 2017 har vi fått en rad nya affärer, varför vi väljer att ytterligare stärka vårt arbete inom Lean- och kvalitetsutveckling.

Förbättringsarbete har hög prioritet inom koncernen och du får möjligheten att samarbeta med kompetenta medarbetare i en framåtsiktande och positiv organisation.

Som vår Lean-koordinator leder du vårt förbättringsarbete ur ett Lean-perspektiv. Du kommer att arbeta direkt mot våra nyckelkunder med att driva förbättringar utifrån kundens behov och skapa nya kundvärden ur kvalitets- och lönsamhetsperspektiv. Tjänsten innebär många internationella kontakter och en hel del resor, bland annat till Kina, Tyskland och Storbritannien. Du blir också en del av koncernens internationella Lean-nätverk. Du rapporterar direkt till vår VD.

Tjänsten är en nyckelroll i vårt strategiska och dagliga arbete och omfattar såväl långsiktiga projekt som kortsiktiga förbättringsåtgärder med ansvar för projektledning, rapportskrivning och uppföljning. Du effektiviserar och optimerar våra flöden med utgångspunkt i vår högautomatiserade produktionslinjer. En viktig uppgift är att bygga vidare på den positiva Lean-anda som finns i verksamheten. Det är också du som ansvarar för utbildningen av våra medarbetare i förbättringsfrågor.

Vi vill att du har en relevant högskoleutbildning inom området och erfarenhet av förbättringsarbete från en produktionsorganisation. Du har teoretiska kunskaper inom Lean, Sex Sigma och Kaizen. Som ledare är du driven, initiativrik, uthållig och resultatinriktad – en teambyggare med förmågan att entusiasmera andra. Du är tekniskt intresserad med ett stort intresse för omvärldsbevakning och näsa för innovativa lösningar. Eftersom du har en viktig del i kunddialogen ska du ha erfarenhet – och roas av – att driva affärer. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

För dig som vill få chansen att utvecklas i en internationell koncern med goda karriärmöjligheter är Rosti GP förstahandsvalet. Hos oss jobbar du i en rak och öppen företagskultur där initiativkraft uppmärksammas och belönas. Varmt välkommen med din ansökan!

Rosti i Gislaved ingår i den globala formsprutningskoncernen Rosti Group. Tillsammans omsätter vi ca 350 miljoner Euro och har 3500 medarbetare i 8 fabriker i Europa och Asien. Verksamheten i Gislaved har bedrivits sedan 1966 och vi är i dag en av Europas största leverantörer av kapsyler och livsmedelsförpackningar.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
3 apr
Ort
Gislaved
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator

Inga fler jobb från Karin Lood Rekrytering AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga