2E Group · Publicerad 24 sept

I den nyinrättade rollen som CIO får du en nyckelfunktion i företagets fortsatta expansion där du ansvarar för IT-stödets del av den totala affärens utveckling. Du leder den gemensamma IT-organisationen och har ett helhetsansvar, d v s budget, styrning och uppföljning för arbetet som spänner över flera ansvarsområden:

Infrastructure - den dagliga driften

Du ansvarar för koncernens IT-infrastruktur. Detta inbegriper lösningar för kontorsarbete, ekonomisystem och olika produktionssystem för respektive affär.

Integration - nätverket med omvärlden

2E Group agerar i en bransch där relationer till leverantörer, partners och kunder är avgörande för att lyckas och du ansvarar för att företaget har rätt avtal, processer och integrationslösningar på plats med alla i deras nätverk.

Intelligence - den gemensamma "hjärnan"

Du har det yttersta ansvaret för att vidareutveckla CRM-systemet. 2E Group har idag en stark position med stora volymer kunddata och en av de viktigaste konkurrensfördelar framåt förmågan att fånga kunddata, analysera olika kundbeteenden och utifrån dessa insikter skapa nya affärer

Innovation - det digitala manifestet

Företaget befinner sig redan mitt i digitaliseringen och du ansvarar för att koncernen fortsätter att tillvarata möjligheterna fullt ut i den utvecklingen på såväl kort som lång sikt. Arbetet handlar om att skapa och ta ett ägarskap över den roadmap som finns för fortsatt utveckling, både för att möjliggöra nya affärer och skapa effektivare arbetssätt i existerande verksamheter.

Som CIO har du ett direkt och indirekt personalansvar för en IT-organisation med 15 personer. Du rapporterar till Koncernchefen och ingår i koncernledningen. Din placering är på huvudkontoret i Göteborg.

Vi söker dig med relevant akademisk examen och dokumenterad, framgångsrik erfarenhet som ledare inom en IT-organisation. Du har arbetat med affärsutvecklingsprojekt där IT är en viktig del i affärsprocessen och har erfarenhet av att driva förändringsarbete utifrån digitaliseringens möjligheter.

Om du har arbetat i en tjänste-/marknadsorienterad organisation och har erfarenhet av kvalificerat CRM-arbete med stora transaktionsvolymer är det mycket intressant. Detsamma gäller om du har vana av att arbeta med strukturerad projektledning i en nätverksorganisation och med e-handel.

Som person är du drivande, initiativrik och prestigelös. Du har hög arbetskapacitet, ett tydligt affärsmannaskap och är en uppskattad och relationsskapande ledare.

Välkommen med din ansökan via www.maquire.se senast den 9 oktober. Vid frågor kontakta Birgitta Ödman, 076 338 87 77 eller Karin Wallin, 076 340 14 60.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
9 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Chef
Rekryteringen hanteras av
Maquire Sverige AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga