AD Butik Kinna · Publicerad 10 nov 2021

AD Butik fortsätter växa och vi söker därför en butikssäljare/säljare för att stärka vårt team i Kinnabutiken.

Är du en ansvarstagande, driven och serviceinriktad person med ett genuint fordonsintresse som brinner för försäljning? Då kan detta vara helt rätt för dig!

Rollen är en butikssäljartjänst i kombination med utesälj.

Du kommer att vara nära våra kunder och agerar problemlösare. Vi strävar efter att ha den bästa servicen våra kunder kan hitta och därför är det viktigt att du känner det som naturligt att ta ansvar i ditt arbete och att du gillar att arbeta för att lösa problem som varierar från en dag till nästa.
Du kommer att arbeta med allt från att hjälpa kunder över disk, telefon och mail, plocka order, lägga beställningar samt deltaga i olika typer av förbättringsarbete i butiken.

50 % av din tid kommer du att fokusera på utesälj vilket innebär att besöka och utveckla relationen med våra befintliga kunder samt bearbeta nya potentiella kunder inom vår region.

Vi söker dig som har erfarenhet från butiks- och/eller fältförsäljning och som tycker att det skulle vara en spännande att vara med och bidraga till vår fortsatta tillväxtresa i Kinnaregionen.
Du arbetar hårt och med stor passion för att hela tiden stärka våra kundrelationer och öka våra marknadsandelar. Du planerar, genomför och följer upp dina kundbesök självständigt, strukturerat och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Du är social och har lätt för att anpassa dig och lyssna in kundens behov.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, samt har B körkort och god datorvana.

Tidigare erfarenhet från fordonsbranschen samt kunskap kring bilens funktion och komponenter är givetvis meriterande men inget krav.

Är du personen vi söker? Din ansökan vill vi i så fall ha senast den 25 november till HR@adsverige.com, ansök redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande.

Vid frågor angående tjänsten kontaktar du Patrik Karlsson på 0320-787921
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
AD Sverige är en inköpsorganisation som ingår i AD koncernen och som i första hand tillhandahåller reservdelar och tillbehör till fordonsbranschen, olja och smörjmedel. Organisationen AD finns med butik eller verkstad på ca 184 orter runt om i Sverige. En av butikerna är vår butik i Kinna.

I Varberg finns de centrala funktionerna Inköp, Ekonomi, IT, Försäljning & Marknad samt företagsledning och AD Centrallager finns lokaliserat i Jönköping med 45 500 kvm lageryta.

AD Sverige är sedan 1992 medlemmar av den internationella organisationen AD International. (www.adi.be) som finns representerade i 40 länder och på över 2500 platser. Med det internationella samarbetet, har AD en profil för såväl den svenska marknaden som för den europeiska. Detta skapar förutsättningar för utveckling samt en trygghet för AD Butik & Bilverkstad även i framtiden.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från AD Butik Kinna tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga