ATEA Sverige AB · Publicerad 31 okt

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.

Din del av laget
Idag består gruppen av 15 projektledare med från fem års erfarenhet och uppåt, vi siktar på att vara 20 personer inom ett år.
Gemensamt är att vi alla brinner för projektledning inom it-infrastruktur.
Uppdragen finns hos våra kunder i Göteborgsregionen och utförs ofta tillsammans med andra kollegor från Atea.

Din roll i laget
Våra kunder genomgår en digital förändringsresa där du kommer att ha en nyckelroll som projektledare. Du kommer att få möjlighet att arbeta både i Atea-ledda leveransprojekt och som konsult ute hos våra kunder.
Vi driver många olika typer av projekt inom vitt skilda delar av it-infrastrukturområdet. Områden som vi verkar inom är bl.a. klienthantering, datacenter och kommunikation, samverkan, IT-säkerhet, mobilitet, print, informationssäkerhet, it-rådgivning samt molntjänster etc.
Projekten som bedrivs håller varierande komplexitet och omfattar såväl it- som affärsverksamhet i olika grad. Exempel på typer av projekt är transitons- och transformationsprojekt, migreringsprojekt, införandeprojekt, utrullningsprojekt, etc.
Förutom uppdrag som projektledare kan det förekomma uppdrag som chef i interimsuppdrag.

För att lyckas som Senior Projektledare behöver du :
Vara en målinriktad och initiativtagande person som motiveras av att leda arbetsgrupper mot uppsatta mål. Du är bra på att kommunicera, skapa relationer och ger ett förtroendeingivande intryck.
  • Vi söker dig med minst 8 års dokumenterad erfarenhet i rollen som projektledare.
  • Ett affärsmässigt synsätt som du kan tillämpa i dina uppdrag.
  • God kunskap om någon projektmodell, exempelvis PPS, PRINCE2, PMI m fl.
  • Meriterande är certifiering inom projektledning så som PMP, IPMA, PRINCE2 eller motsvarande.
  • God samarbetsförmåga.
  • Inneha körkort B.
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift.
  • Vi ser det meriterande att ha erfarenhet inom it-verksamhet, gärna it-infrastruktur
Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.

Ansök och bli en av oss
Vi hanterar ansökningar löpande, sista ansökningsdatum är 2017-11-30, men tveka inte ansök redan idag!
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Madeleine Öhlin , madeleine.ohlin@atea.se

Välkommen till Atea!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 800 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24,6 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börsen.

Atea är Nordens och Baltikums ledande obundna leverantör av it-infrastruktur. Vi bistår våra kunder med specialistkompetens, produkter och lösningar. I Sverige finns vi nära dig på ett trettiotal orter över hela landet, frånMalmö i söder till Luleå i norr. www.atea.s
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Kontakt
Mejla Madeleine Öhlin

Inga fler liknande jobb tillgängliga