Academic Work · Publicerad 17 juni 2021

Är du en stjärna inom CAD och letar efter nästa utmaning? För Azelios räkning söker vi nu en ny medarbetare till ett team som tillsammans ska utforma nästa innovativa lösning inom lagring av solenergi. Vill du arbeta med teknik som bryter ny mark för planetens bästa och vara med på denna häftiga resa? Sök idag då urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

I moderna lokaler i Lindholmen erbjuds du nu möjligheten till ett jobb som verkligen andas framtid. Azelio, som är verksam inom hållbara energilösningar, utvecklar en ny och markbrytande produkt för lagring av solenergi, och bjuder nu in ytterligare en medlem till sitt tvärfunktionella team som skall utforma denna lösning. Din tid kommer att tillbringas i en miljö som är högteknologisk i ordets rätta bemärkelse, där hela företaget verkar för en grönare framtid. Azelio är just nu i en expansiv fas och ser långsiktigt på denna tjänst.

Du erbjuds
  • Ett arbete som gör skillnad för miljön och planeten
  • En möjlighet att få utvecklas tillsammans med ett högpresterande team
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Din primära arbetsuppgift kommer att vara konstruktionsmoment i 2D och 3D. Utöver detta arbetar du nära andra funktioner i teamet, vilket exempelvis innebär att tillsammans med Inköp kommunicera med potentiella och valda leverantörer för utveckling av komponenter inom modulen som utvecklas.

Vi söker dig som
  • Innehar en eftergymnasial utbildning inom maskinteknik eller mekanikområdet, antingen en kandidat eller från yrkeshögskola
  • Har vana att starta upp och driva leverantörer inom verkstadsindustri.
  • Har erfarenhet som CAD konstruktör med god kännedom i Inventor och Vault.
  • Har erfarenhet av produktutveckling för serietillverkningsapplikationer.
  • Har erfarenhet av ritningsframställning inklusive måttsättning/form och läge.
  • Kan tala och skriva obehindrat på både svenska och engelska
Det är meriterande om du har erfarenhet av plåtformning och svetsning av tunnplåt, rostfria material eller högtemperaturkonstruktioner.

Som person är du driven och självgående, samt har vana av att starta upp och driva arbete med leverantörer. Du har en förmåga av att se vad som behövs göras och tar gärna egna initiativ. Vidare är du noggrann och lämnar ingenting åt slumpen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Läs mer om företag här
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga