Actus People AB · Publicerad 12 feb

Känner du att det är dags för nya utmaningar? Skulle du vilja utvecklas i din yrkesroll och verkligen få användning för din kunskap? För denna roll krävs att du är legitimerad optiker och kan genomföra synundersökningar enligt socialstyrelsens norm samt ordinera synhjälpmedel.

För oss är det viktigt att du alltid sätter kunden i centrum, är flexibel och kan anpassa dig efter vad varje specifik kund kräver av dig i din yrkesroll. Du måste vara ärlig och lojal din arbetsgivare och mot de kunder som du arbetar för. Då du kommer arbeta i olika kedjor/butiker så är det viktigt att vara positiv, drivande och social som person. Även kunna arbeta självständigt men ändå kunna vara en del av ett team och samarbeta med övriga kollegor.

Utbildning
Krav
  • Optikerutbildning
Kompetenser
Meriterande
  • Behörighet som kontaktlinsoptiker
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Optiker, 1-2 års erfarenhet
Dina arbetsuppgifter
Noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera synhjälpmedel till kunder utefter deras behov samt övriga sedvanliga arbetsuppgifter som optiker i butik. Som ambulerande optiker arbetar du i olika butiker och kedjor med varierande uppdragslängd.

Lön, ersättning och förmåner

  • Hög konkurrenskraftig fast lön.
  • Tjänstepension och friskvårdsbidrag.
Om anställningsvillkoren
Provanställning tillämpas. Tjänstgöringsgrad enl. överenskommelse Tillträde enl. överenskommelse Tjänsten är deltid eller heltid med möjlighet att jobba utifrån din hemort.

Kontakt:
linnea@actuspeople.se
Telnr: 08-51836412 eller 0709-880342
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Actus People är ett rekrytering och- bemanning bolag som funnits sedan 2016. Vi arbetar mot flera olika yrkesgrupper. Vi sitter i Stockholm men bemannar och rekryterar i hela landet. Vi arbetar både mot privat och offentlig sektor. Vi är medlemmar i kompetensföretagen/Almega och är auktoriserade.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 apr
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Optiker & Audionom
Kontakt
Mejla Linnea Sjöberg

Inga fler jobb från Actus People AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga