AkzoNobel · Publicerad 5 feb 2020

Vad kommer du att arbeta med?

Produktion och lager
Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion. Här arbetar du tvåskift med bland annat satsning och tappning av färg, du övervakar också maskinerna och utför åtgärder när det är nödvändigt. Arbetar du inom lager kör du truck inom vår lagerverksamhet. Som person skall du vara praktiskt lagd, gilla att arbeta med kroppen samt tycka om lagarbete men även kunna ta egna initiativ för att lösa problem.

Laboratorie
För våra laboratorietjänster söker vi dig som har påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi eller kemi-och processteknik. Vi värdesätter personliga egenskaper så som noggrannhet, samarbetsförmåga, självständighet och flexibilitet.

Kundtjänst/Administration
De administrativa arbetsuppgifterna omfattas bland annat av order/avrop och kundservice. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Dessa tjänster kräver goda kommunikationsfärdigheter och hög servicekänsla. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kunskaper i SAP är meriterande. Vi ser gärna att du har påbörjat universitets- eller högskolestudier t.ex. inom industriell ekonomi och har ett par år kvar att studera.

Vem är du?

Vi ställer höga krav på de personliga egenskaperna, det vill säga att du som person är ansvarstagande, noggrann, självständig och trivs med att arbeta i ett team. Du är lyhörd, har en positiv attityd och hög integritet. Självfallet lever du upp till och motiveras av våra värderingar: kunden i fokus, uppfylla våra åtaganden, passion för att vara bäst och arbeta i team. Utöver detta ser vi även att du uppfyller följande:
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens, gärna med natur eller teknisk inriktning.
  • Du bör vara tillgänglig för arbete mellan 1 juni-31 augusti.
  • Du behöver vara över 18 år för att kunna arbeta hos oss.
Ytterligare information
Tjänsterna avser sommarvikariat under mitten av juni till mitten av augusti. Det är viktigt att du kan vara tillgänglig hela arbetsperioden. Samtliga av tjänsterna är förlagda på vår site i Angered. Viss obligatorisk introduktion och utbildning kommer att ske innan sommaren.

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com

Vi genomför urval och intervjuer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Felicia Lindbom, Talent Acquisition Partner, +46 708358690

För fackligt relaterade frågor, vänligen kontakta: IF Metall, Kristoffer Bergman +46 31-928654 alt. Lars Pettersson +46 31-928759

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
International Färg AB är världsledande inom området skyddsfärger. Företaget ingår i den globala AkzoNobel-koncernen sedan 1998. Vår moderna fabrik och nordiska huvudkontor finns i Angered utanför Göteborg. Här tillverkas rostskyddsfärger för marknaderna i Europa och Ryssland. Vi marknadsför och säljer även färgprodukter i segmenten Protective Coatings, Marine Coatings, Yacht Coatings och Powder Coatings.

Vi söker nu sommarvikarier som ska täcka upp för vår ordinarie personal under sommarmånaderna början av juni – slutet av augusti. Våra lediga tjänster finns främst inom produktion men vi har också ett fåtal tjänster inom laboratorier och administration.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 mars 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager

Inga fler liknande jobb tillgängliga