Alecta Fastigheter · Publicerad 13 sept 2021

Nu finns en spännande möjlighet för dig som tillsammans med oss vill vara med och skapa, bygga och forma Alecta Fastigheter. Vi har precis börjat bygga vårt team i Göteborg, nyligen välkomnade vi ett antal medarbetare som vill vara med på resan och som är nyckelfunktioner inom vår verksamhet.

Om tjänsten
I ett nästa steg söker vi nu två Kund- och fastighetschefer som med sin inställning och erfarenhet av kundrelationer och resultatansvar för kontorsbestånd vill bidra till bolagets fortsatta utveckling i Göteborg.

Som Kund- och fastighetschef är du ansvarig för att vårda och utveckla relationer med våra befintliga kunder i Göteborgsområdet samt driva affären och följa upp resultatet för fastigheterna. Du ansvarar för fastigheternas affärsplan, budget, prognos samt att uppnå uppsatta mål och nyckeltal.

Viktiga arbetsuppgifter blir:
  • Löpande kontakt med och kundvård av alla kunder.
  • Driva omförhandlingar och säkerställa affären i uthyrningsprocessen.
  • Upprätta affärsplan för beståndet. Hantera budget, prognos samt noga övervaka resultat för varje fastighet.
  • Kontinuerligt följa och optimera driftnetto samt vidta de åtgärder som behövs för att uppnå lagd plan.
  • Strategiskt och strukturerat arbeta med utveckling av fastigheter, kluster och platser tillsammans med kollegor i syfte att skapa attraktiva och hållbara platser.
  • Proaktivt föreslå värdeskapande åtgärder samt initiera och följa upp hyresgästanpassningar och ombyggnads-/underhållsprojekt.
  • Bereda investerings-PM och säkerställa en fullständig fastighetsdokumentation.
  • Styra interna och externa resurser samt vara ambassadör och representant för bolaget i externa kontakter som t ex entreprenörer, kommunen och det lokala näringslivet.
Om dig
För att trivas och lyckas i rollen som Kund- och fastighetschef ser vi att du har en gedigen erfarenhet på minst 10 år från fastighetsbranschen i roller med resultat- och kundansvar. Samt en relevant högskoleutbildning.

Eftersom vi är i en uppbyggnadsfas är det viktigt att du känner dig bekväm och trivs i en dynamisk och föränderlig miljö där flexibilitet, kreativitet och samarbete är av största vikt. Du har ett utvecklat intresse för att göra affärer och skapa långvariga kundrelationer. Andra skulle beskriva dig som prestigelös och lösningsorienterad. Självklart har du ett stort intresse för att utveckla platser och fastigheter.

Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande jobb i en självständig roll, i ett solitt och snabbväxande bolag där du får en fantastisk möjlighet att påverka den fortsatta utvecklingen av vårt fastighetsbestånd i Göteborg. Vi bygger just nu ett framtidsorienterat bolag där vi värdesätter våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats att trivas på, där en tydlig värdegrund och fokus på hållbara lösningar genomsyrar hela verksamheten redan från start.

För oss är det viktigt att värna om varje individ. Vi formar därför just nu, varje dag en företagskultur där vi har kul! Vi ställer upp för varandra, samarbetar, har gemensamma mål och där det finns stora möjligheter till utveckling.

Vi värnar om en hälsosam balans mellan arbete och privatliv. Därför har vi generösa hälsorelaterade förmåner och tillhandahåller flexibla arbetsplatser. Vi vet nämligen om att det är människorna som är vår allra viktigaste tillgång och därför arbetar vi aktivt med att vara fastighetsbranschens mest attraktiva arbetsgivare.

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Helena Bruman 0735-405262 eller Jonna Berglöv 0763-03 41 00 på Jerrie. Sista ansökningsdag är den 4 oktober.

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Alecta expanderar ordentligt på fastighetssidan. Vi bygger nu ett långsiktigt och framtidsorienterat fastighetsbolag, Alecta Fastigheter. Redan från start är bolaget ett av Sveriges största fastighetsbolag, som dessutom ska fortsätta växa och bygga värde, både för Alectas pensionssparare och fastighetsbolagets kunder.

Vår huvudmarknad är Sverige där vi skapar kluster av fastigheter med bland annat kontor, samhällsfastigheter, handel och hotell. Vi vill förändra livet till det bättre för människor och verksamheter på våra platser och städer.

Vi äger och förvaltar fastigheter till ett värde av 45 miljarder och vårt mål är att dubblera det under de kommande fem till sju åren. Målet är att bolaget ska växa genom både förvärv och utveckling, i kombination med aktiv förvaltning och ett stort kund- och hållbarhetsfokus. Det innebär nya investeringar i svenska och utländska fastigheter på cirka 50 miljarder.

Vårt fokus ligger på långsiktig utveckling av staden och platsen. Det är en stor och viktig utmaning vi tar oss an. För att lyckas möta våra högt uppsatta mål så bygger vi en stark, kunnig och öppen organisation som arbetar digitalt, hållbart och alltid med fokus på människan i livets alla skeden nu och i flera generationer framåt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fastighet
Underkategori
Förvaltare

Inga fler liknande jobb tillgängliga