Alnova Balkongsystem AB · Publicerad 18 okt

Som Projektchef leder och utvecklar du företagets projektledare och montörer, såväl egna som externa underleverantörer, ca 30-40 personer. Du utgår från Göteborg, rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Du kommer att ha stor frihet i att utveckla och forma rollen, arbetssätt och processer. I arbetsuppgifterna ingår att upphandla entreprenörer på olika orter i Sverige, att effektivisera och förfina montage/projektledning/produktion, följa upp kostnader, stötta personalen samt vara delaktig i rekryteringar. Bolaget verkar i hela Sverige och resor förekommer då kunderna vanligen finns i de större städerna.

För att lyckas i denna roll har du troligen varit ledare för montage/installation/serviceteam eller arbetat som projektledare, arbetschef, platschef inom industri/bygg/byggprodukts-branschen. Du är en god administratör, har haft fullt personalansvar och har goda ekonomikunskaper. Tidigare ledningsgruppserfarenhet är meriterande, dock ej ett krav.

Du har en god förmåga att på ett kommunikativt och situationsanpassat sätt leda, coacha och motivera medarbetarna. Du är lösningsorienterad, flexibel, tar ett stort eget ansvar och är prestigelös.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev på www.jerrie.se senast den 29 oktober. Vid frågor, kontakta Daniel Ågren på 0735-19 40 50.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Alnova Balkongsystem startade sin verksamhet för över 30 år sedan. Sedan dess har utvecklingen varit stark och Alnova har erhållit en framträdande position på den svenska marknaden. Alnova tillverkar och marknadsför egenutvecklade balkonginglasningar, räcken, skärmar, tak och lättviktsplattor.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Jerrie AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga