Alumeco Sverige AB · Publicerad 16 nov 2021

Är du redo för spännande utmaningar hos Skandinaviens ledande leverantör av metaller?

Då kan du vara den vi är ute efter!


Nyckelansvar och huvuduppgifter

Som Säljassistent kommer du att tillsammans med våra säljare ge professionell support till våra kunder.

Som spindeln i nätet kommer du att ha mycket varierande arbetsuppgifter och en bred kontaktyta internt såväl som externt.

Ditt fokus kommer att vara:
  • Systematisk registrering av offerter och order i SAP till kunder.
  • Begära in offerter från våra leverantörer.
  • Nära samarbete med övriga medarbetare i säljorganisationen.
  • Ad hoc uppgifter på tvärs i organisationen.
  • Samarbete med övriga delar av vår internationella koncern
Profil
För att trivas och komma till din rätt tror vi att du har en affärsinriktad profil med kundfokus och har en stark servicekänsla. Du är driven, ser vad som behöver göras och tycker om att lösa alla situationer som kan tänkas uppkomma. Vi ser gärna att du har en god administrativ förmåga och är van att stundtals arbeta under hög belastning.

Din utbildnings- och yrkesbakgrund kan vara varierande, det viktigaste är att du trivs med att skapa nya kontakter och har en stark servicekänsla. Du får gärna vara nyutbildad men har en tydlig säljprofil och affärsförståelse.

Du har dessutom utmärkt kommunikationsförmåga, du är en lagspelare som tillsammans med övriga kollegor hjälper till att skapa en dynamisk och resultatinriktad miljö samtidigt som du är en god kollega. Du är inställd på att vara delaktig den digitala utvecklingen i företaget och jobba med vår digitaliseringsprocess.

Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du har goda datorkunskaper, är väl förtrogen med officepaketet och gärna erfarenhet av SAP. Innehar B-körkort.

Vi erbjuder
En dynamisk position med mycket goda utvecklingsmöjligheter och yrkesmässiga utmaningar i en internationell, informell och attraktiv arbetsmiljö. Vi har en tydlig tillväxtstrategi och fokus på den enskilde medarbetaren, med en platt ledningsstruktur och korta beslutsvägar.

Har du några frågor omkring befattningen eller företaget är du välkommen att kontakta Albin Kristensson akr@alumeco.se. Vi ser fram emot din ansökan och CV snarast möjligt, men senast den 10.12.2021. För ytterligare information om företaget besök vår hemsida www.alumeco.se

Om oss
Alumeco A/S är en starkt konsoliderad internationellt verksam handelskoncern med huvudkontor i Danmark. Koncernen är specialiserad inom aluminium, mässing, koppar och rostfritt för den metallkrävande industrin, och bygger på engagerade och framtidsorienterade medarbetare. Koncernen har en tydlig tillväxtstrategi med fokus på utveckling av nya koncept och kompetensutveckling av de anställda. Huvudkärnvärden är kundfokus och affärssinne. Koncernen har en omsättning på ca. € 600 milj. och sysselsätter mer än 1.000 anställda över hela världen.

Vi är Skandinaviens ledande leverantör av aluminium, rödmetaller och rostfritt till den metallbearbetande industrin och har i Sverige en omsättning på 1.200 MSEK per år och 42 engagerade medarbetare. Sedan etableringen 1996 har vi expanderat samtidigt som vi har fokuserat på kvalitet i orderhantering och leveranser "just in time". Alumeco Sverige AB finns idag representerade på 6 platser i Sverige.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga