Autoexperten/KGK · Publicerad 12 feb 2021

På Affärsområde Autoexperten är det full fart som gäller, hela tiden. Vi är nämligen inne i en både spännande och expansiv fas, med högre marknadsandel i sikte. Nu söker vi en verkstadsutvecklare för landets västra region som vill vara med och bidra till vår framgång.

Din profil

Är du intresserad av att hoppa på rollen som en av Autoexpertens nyckelpersoner? Kul! Vi letar nämligen inte efter en person med en specifik bakgrund, utan med rätt inställning och driv. Som verkstadsutvecklare tar du fullt ansvar för att driva Autoexpertens verkstadskoncept i din region, och leverera på uppsatta mål utifrån vår affärsplan. Du behöver med andra ord inte vara expert på bilar, men du behöver älska att skapa relationer och affärer!

För att kunna lyckas måste du vara självständig i ditt arbete och ha förmågan att omvandla strategiska beslut till operativt arbete ute på fältet. Du är intresserad av att sätta dig in i verkstadens behov och skapa nya möjligheter utifrån deras egna förutsättningar och vårt utbud. Som person är du förtroendeingivande, engagerar dig i mötet med kunden och bra på att skapa långsiktiga relationer med alla typer av människor. Du trivs med att arbeta självständigt, men utifrån en gemensam uppsatt plan.

Att du är positivt inställd ser vi som en självklarhet. Både positiv till branschens förändringsresa, men också positiv till Autoexperten. Som vi brukar säga: "Det finns en anledning till att framrutan i bilen är större än backspegeln".

Rollen som verkstadsutvecklare

Som verkstadsutvecklare har du ansvar för din egen region, med tillhörande Autoexpertenanslutna verkstäder. Arbetet sker mestadels ute på fältet, där fokus ligger på relationsbyggande och affärsutveckling. Din kunskapsbank kring vårt verkstadskoncept och hur vi arbetar bygger vi upp tillsammans.

Den verkstadsutvecklare vi söker kommer att utgå från Göteborgsområdet, med en region som i dagsläget sträcker sig mellan Halmstad och Lidköping, men kan komma att förändras allt eftersom vi expanderar. Fredagar är vigda åt admintid från ditt hemkontor, men du behöver räkna med att sova borta i omgångar under veckorna.

Tjänsten ingår i Autoexpertens verkstadskonceptgrupp, som i dagsläget består av nio personer, med sex andra verkstadsutvecklare, en konceptutvecklare, en konceptkoordinator och en ansvarig för avdelningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Arbeta aktivt och strategiskt med att utveckla verkstädernas affär
  • Tillsammans med Regionala Försäljningschefer och butiker rekrytera nya verkstäder till vårt verkstadskoncept
  • Ansvara för processen att ansluta nya verkstäder
  • Tillsammans med övriga verkstadskonceptgruppen fortsätta utveckla verkstadskonceptets erbjudande och arbetssätt
Övrigt
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med 6 månaders provanställning. För mer information kontakta Hanna Bühlmann på hanna.buhlmann@autoexperten.se, eller mobil 072- 221 68 46

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Autoexperten tror på att, i första hand, laga det som är trasigt istället för att köpa nytt. Vi vill få bilar att rulla längre eftersom det är bättre för såväl den egna plånboken som för allas vår miljö.

Autoexperten är en rikstäckande butiks- och bilverkstadskedja och är en ledande aktör på den svenska fordonsmarknaden med cirka 50 butiker och 400 anslutna verkstäder. Att välja en Autoexpertenansluten bilverkstad gör att du som kund kan känna dig trygg och säker. Oavsett vilken verkstad du väljer.

Vi på Autoexperten jobbar för att få bilar att leva längre och det gör vi genom att underhålla, serva och reparera. Att jobba inom Autoexperten är såväl utvecklande och utmanande som stimulerande och spännande. Dessutom har vi en trygghet och en styrka med KG Knutsson AB i ryggen. Autoexperten är ett affärsområde inom KG Knutsson AB som har helheten inom tillbehör, reservdelar, verkstadsutrustning och tjänster inom fordonsbranschen. KGK kan erbjuda en intressant miljö där du får jobba med innovativa produkter och lösningar i en omvärld och bransch som ständigt förändras. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Drygt 1300 medarbetare och en omsättning på ca 4 miljarder kronor gör bolaget till en stabil aktör.

Läs mer om oss på autoexperten.se / kgk.se eller på våra sociala medier
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 mars 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Affärsutvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga