Axonkids Sverige AB · Publicerad Idag 00:00

Vill du vara del i ett expansivt, dynamiskt företag med fokus på den internationella marknaden? Vill du arbeta med förbättringsarbete inom hela Supply Chain i ett tillväxtföretag där det satsas stort? Axonkids är inne i en spännande, expansiv fas och söker nu en teknisk projektledare med ansvar för produktionsstyrning och kvalitetskontroll. Välkommen med din ansökan redan idag då urval kommer ske löpande!

Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk projektledare kommer du att ansvara för att kvalitetssäkra och driva processer framåt. Det kommer ingå i din roll att läsa och utvärdera testresultat av produkter och se till att lagar, standarder och krav efterföljs genom hela supply chain. Du kommer även att driva projekt innefattande effektiviseringar och förbättringar av hela supply chain.

Dina huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter:
  • Produktionsflöden av existerande sortiment
  • Prisförhandlingar och sourcing
  • Produktionssättning av nya produkter
  • Certifiering och godkännande av produkterna
  • Driva rationaliseringsprojekt på produkt nivå
  • Budgetansvar
  • Ansvarig för relationer med externa parter i förhållande till produktion
Utbildning/erfarenhet

Du som söker har en teknisk högskoleutbildning inom relevant område och 3-5 års erfarenhet av att driva och strukturera arbetet kring produktion och produktförbättringar. Rätt person för rollen trivs med att arbeta i ett växande, innovativt och dynamiskt företag. Du har god teknisk förståelse, är van att ta eget ansvar och driva arbetet framåt självständigt. Erfarenheter av arbete mot Asien är meriterande och en förutsättning är att du kan resa, då arbetet innefattar en del resor till Asien. Som person är du kommunikativ, utåtriktad och god på att skapa relationer med olika typer av människor. Du är ansvarsfull, noggrann och självgående.

Du behöver behärska svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Goda kunskaper i Excel.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Axonkids är ett svenskt bolag som designar, utvecklar, producerar och marknadsför bilbarnstolar på en internationell marknad. Vi sätter alltid säkerheten i första rummet, vi brinner för att skapa produkter som ökar säkerheten för barn. Vi drivs framåt av detta i vår produktutveckling, vår kommunikation och vårt erbjudande. Säkerhet är vår kärna och själ. Vi är öppna och positiva till medarbetare, samarbetspartner och kunder, ser varje relation som en möjlighet. Vår vision är att allt resande med barn ska vara säkert. Vi är tydliga med våra värderingar, säkerheten i första rummet, öppenhet och perfektion. Axonkids arbetar på flertalet Europeiska marknader och verksamheten i Sverige befinner sig i en expansiv fas. Huvudkontoret är i Göteborg och i december flyttar vi in i nya trivsamma lokaler i Örgryte.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga