Bevego Byggplåt & Ventilation AB · Publicerad 24 nov 2021

Lagerchef söks till Bevego i Bäckebol!

Vi söker en ny lagerchef som vill vara med poch utveckla såväl människor som processer - är det dig vi letar efter?

Bevego är ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation & teknisk isolering. Vi har filialer på cirka 40 platser i landet, från Luleå i norr till Malmö i Söder. Nu vill vi hitta dig som är en engagerad och driven medarbetare och chef till vårt lager i Bäckebol.

Lite om dig...

Vi tror att du som söker har gymnasieutbildning, troligen inom logistik eller teknisk inriktning. Gissningsvis har du även kommit i kontakt med 5s eller lean och är van att arbeta strukturerat.

Du har tidigare erfarenhet som chef, och trivs i mötet med andra människor. I rollen ingår personalansvar för ditt team om 10 lagermedarbetare.

Du trivs i mötet med andra människor och är tydligt orienterad till service och försöker hitta lösningar där andra kanske ser problem.

Inom Bevego är ett av våra värdeord "tillsammans", för dig märks detta exempelvis av det teamwork som du och ditt team arbetar i. Ni har också många kontaktytor med övrig personal på filialen för en väl fungerande verksamhet. Vi hoppas att du är en person som vill engagera dig i filialens framgång och aktivt bidra till en positiv utveckling av arbetet och samverkan såväl inom som utanför bolaget. I värderingen "tillsammans" finner du också betydelsen att du rent praktiskt arbetar på lagret så snart det finns behov av det - för dig är det helt naturligt att "kavla upp ärmarna" och vara en del i teamet på detta sätt.

Du har ett eget driv och gillar när det är mycket på gång, för dig är det självklart att vara självgående och arbeta för uppsatta mål. Med hjälp av ditt coachande ledarskap når du och dina medarbetare på lagret framgångar i ert arbete.

Låter det som en roll för dig? Skicka då din ansökan och berätta för oss varför du tror dig vara rätt person för Bevego, och varför du vill arbeta i vårt team.

Körkort för personbil är krav.

Ansök snarast, urval sker löpande. Upplysningar lämnas av Platschef Basem Kurdali, på telefon: 0767-69 29 68

Kontaktperson
Basem Kurdali
basem.kurdali@bevego.se
031-63 12 84

Sökord: logistik, ledarskap, chef
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga