Billes DIOS · Publicerad 27 sept 2021

Vi söker en försäljningsinriktad VD till Billes DIOS med uppdraget att skapa lönsam tillväxt på en marknad med stor potential.

Det dagliga jobbet innebär övergripande ansvar för Billes DIOS, med ett fokus på att öka försäljningen till nya och befintliga kunder. Du samarbetar med säljkåren på Billes tryckeri och har också stöd inom t ex ekonomi och lönehantering från koncernen. Du rapporterar till koncernchefen för Billes Tryckeri. I din ledningsgrupp arbetar du tillsammans med produktionsansvarig och en ansvarig projektledare samt koncernchefen.

Ansvarsområden:
  • Ansvar för bolagets personal, resultat, ekonomi och utveckling
  • Försäljning och etablering av nya kundkontakter (självständigt men också i samarbete med Billes Tryckeri)
  • Utveckling av erbjudanden och effektiva arbetssätt
  • Framtagande och förverkligande av strategi och affärsplan
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av försäljning till företagskunder (B2B) samt av personal- och budgetansvar. Kanske kommer du från en liknande roll eller har en bakgrund som försäljningschef och lockas av att ta ett helhetsansvar som VD? Vi ser gärna att du är van att jobba i mindre företag där du haft en bred roll och stort eget ansvar.

Som person drivs du av att skapa affärer och tillväxt och att knyta nya kontakter och goda relationer. Med stora ambitioner och hög aktivitetsnivå sprider du entusiasm omkring dig. Det är naturligtvis viktigt att du har goda ledaregenskaper och har en utpräglad samarbetsförmåga - du är en lagspelare som både vill skapa resultat och ha kul på jobbet!

För rätt person är detta en möjlighet att med sina idéer och visioner utveckla ett mindre bolag med ett större familjeföretag i ryggen och med goda förutsättningar till en framgångsrik resa.

Välkommen med din ansökan på www.maquire.se med CV och personligt brev senast 20/10. Vid frågor, kontakta Christina Fredriksson 0702-715140.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Billes DIOS AB är ett kvalificerat distributionscenter med 25 års erfarenhet av tredjepartslogistik som erbjuder allt från lagerhantering till plock & pack inom t ex sälj- och marknadsföringsmaterial, samt tjänster med support och fullservice för web-shopar och e-handel. Sedan 2018 är Billes DIOS ett helägt dotterbolag till Billes Tryckeri Holding AB som också äger Billes Tryckeri AB. Billes Tryckeri är den största kunden till Billes DIOS. Billes DIOS omsatte 21 miljoner det senaste räkenskapsåret, har 20 medarbetare och flyttade under 2020 in i nyrenoverade lokaler i Sisjön, Göteborg. Läs mer på www.diosab.se och om Billes Tryckeri på www.billes.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga