Bjurfors Göteborg AB · Publicerad 11 okt 2021

Nu söker vi en ny stjärna till Bjurfors Göteborgs marknadsavdelning.

Den här rollen är bred och till stor del handlar det om att producera och redigera innehåll för digitala kanaler, print och event. Du kommer att assistera och samarbeta med samtliga kollegor på avdelningen och i viss mån med webbredaktionen som är baserad i Malmö. Tjänsten innebär även kontakter med vår säljavdelning, franchisetagare, mäklare och mäklarassistenter. Du kommer att bli involverad i det mesta vi gör, såväl stort som smått. Det här jobbet passar dig som gillar att jobba med många olika uppgifter, tycker om att lära nytt och gärna hjälper till där det behövs.

Vad du gör
  • Producerar kampanjmaterial i diverse format och kanaler, digitalt, print & rörligt (InDesign, Photoshop, Premier Pro, PowerPoint)
  • Ansvarar för avdelningens e-postmarknadsföring, (Hubspot)
  • Assisterar vid event och större projekt
  • Stöttar grafisk designer och social media-ansvarig med bildurval och -bearbetning för användning i kampanjer, SoMe och övriga produktioner
  • Producerar och justerar presentationer, läser och korrigerar copy.
  • Koordinerar diverse till kontor, mäklare och assistenter såsom materialhantering etc.
Vem du är
Du har arbetat några år med produktion av bild- och textinnehåll och är van att använda dig av mallar för effektiv produktion. Du har ett gott öga för färg, form, ord och varumärke och kan anpassa kommunikation för de flesta kanaler. Du tycker om att jobba med premiumvarumärken och sätter en ära i att producera med kvalitet. Ett stort plus om du även behärskar rörligt innehåll. Du uttrycker dig väl på svenska i text, har B-körkort och åker gärna ut till mäklarkontor och event när det behövs.

Bjurfors erbjuder
Hos Bjurfors kommer du att få jobba med ett starkt premiumvarumärke inom ett bolag som levererar produkter och tjänster av högsta kvalitet. Du blir en del av ett positivt och utvecklande team och du rapporterar till marknadschefen Bjurfors Göteborg. Gillar du foto och inredning? Då kommer du till rätt team.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Bjurfors med Helena Bruman, Jerrie. Sök via jerrie.se med CV och en kort videopresentation och genom att besvara några frågor. Sista ansökningsdag är 24 oktober.

Om Bjurfors
Ända sedan starten 1965 har vi utmanat föreställningen om hur en mäklare ska vara. Och vi slutar inte nu. Vi nöjer oss inte med att bara följa med - istället fortsätter vi att uppgradera oss själva och branschen. Med en kvalitetssäkrad arbetsmetod och de bästa och mest dedikerade mäklarna hjälper vi dig till lyckade bostadsaffärer, om och om igen. Så att du kan ta nästa steg i boendekarriären och livet. Ett steg upp, helt enkelt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med närmare 600 medarbetare på ca 85 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Bjurfors Göteborg är det största mäklarföretaget i regionen och förmedlar cirka 4.500 bostäder varje år. Vi är ca 185 medarbetare med 14 helägda kontor samt ett växande antal franchisetagare. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring

Inga fler liknande jobb tillgängliga