Brightby Bemanning · Publicerad 8 mars 2021

En unik möjlighet för dig som arbetat brett med ekonomi och redovisning i några år och som nu vill ta steget vidare. Här erbjuds du möjligheten att snabbt utveckla din kompetens inom redovisning samtidigt som du axlar ett större och större självständigt ansvar. Du kommer arbeta i ett tätt samarbete med teamets Business Controller och tillsammans skapa rätt förutsättningar för bolagets spännande tillväxtresa.

Detta är en direktrekrytering vilket betyder att efter processens gång blir du anställd av det aktuella bolaget.

Vad kommer du arbeta med?

I rollen kommer du ta ett helhetsgrepp gällande bolagets redovisning.

Du kommer bland annat att ansvara för;
 • Månads- och årsbokslut
 • Löpande redovisning inkl. deklaration, moms, arbetsgivaravgifter
 • Projektredovisning
 • Leverantörreskontra; Hela processen
 • Driva och delta redovisningsrelaterade förändrings- och förbättringsprojekt
 • Avstämningar koncernmellanhavanden, bankavstämningar
Vem söker vi?

Vi söker dig som har en högskoleexamen med inriktning mot redovisning. Du har troligen arbetat några år i en roll som senior ekonomiassistent/redovisningsassistent eller junior redovisningsekonom. Du har ambitionen att utvecklas inom redovisning och stimuleras av snabb utveckling och mycket eget ansvar. Dina systemkunskaper är mycket goda och excel är ett verktyg du anser dig behärska på en relativt komplex nivå.

Vi tror att du som söker är bekväm med delar av arbetsbeskrivningen samtidigt som du känner ett starkt driv till att snabbt ta till dig ny kunskap, för att kunna hantera de mer kvalificerade momenten.

Dina personliga egenskaper spelar en stor roll i denna rekrytering. Därför tror vi att du, förutom att ha ett starkt driv och en hunger efter utveckling skulle beskriva dig som;
 • Teamorienterad; Du jobbar tillsammans med ditt team mot högt uppsatta mål
 • Struktur & kvalité är något som du värdesätter
 • Effektivitet & proaktivitet; Du planerar ditt arbete på ett resultatinriktat sätt vilket gör att du kan checka av båda
 • "Jag trivs i en dynamisk miljö där man inte riktigt vet vilka problem som kommer dyka upp under dagen" - Är nog ett påstående som skulle kunna komma från just dig!
 • Att skratta tillsammans med dina kollegor, skapa ett härligt samarbete och att bidra till en trevlig stämning på arbetsplatsen faller sig väldigt naturligt för dig som person
Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

I denna rekryteringsprocess samarbetar kunden med Brightby Bemanning. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Österberg på jenny.osterberg@meritmind.se eller kandidatansvarig Sofia Skyvell på sofia.skyvell@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer göras löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Välkommen med din ansökan!

Redovisningsekonom, ekonomiassistent, junior redovisningsekonom
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga