Brightby Bemanning · Publicerad 4 nov 2021

Intresserad av att arbeta med finansiell redovisning? Lockar det att ha stora kontaktytor, både internt och externt? Då är denna tjänst rätt för dig. Vi söker nu en kvalificerad redovisningsekonom till en av våra kunder i centrala Göteborg. Det är ett konsultuppdrag under ca 6 månader, med eventuell möjlighet till överrekrytering. Du kommer att vara anställd som konsult på Meritmind-Brightby Bemanning. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring samt upprättande av rapporter, årsredovisningar, inkomstdeklarationer för stiftelser
  • Kundkontakt i redovisningsrelaterade frågor
  • Avstämningar
  • Övrigt redovisningsarbete
  • Vid behov vissa administrativa uppgifter för kundföretagen
Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom redovisning och mellan 3-5 års erfarenhet som redovisningsekonom. Vi ser att du både har erfarenhet och intresse för digitaliseringsfrågor. Dessutom är det meriterande med kunskap om redovisning av finansiella instrument och klientredovisning. Du besitter mycket goda kunskaper i både svenska och engelska och har goda kunskaper inom Office-paketet, med fokus på Excel.

Personliga egenskaper:

Det vi värdesätter högt är väl utvecklad förmåga att kommunicera och att samarbeta. Du är noggrann, öppen, analytisk och prestigelös. Du ska samtidigt ha god förmåga att självständigt se vad som måste göras och kunna prioritera, i en verksamhet med högt tempo.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Helén Nygren helen.nygren@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Varmt välkommen in med din ansökan!

Sökord: redovisningsekonom, kvalificerad redovisningsekonom, accountant, financial accountant, ekonom, bolagsekonom
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga