Brightby Bemanning · Publicerad 29 mars 2021

Brightby Bemanning söker nu en senior löneadministratör för en kunds räkning. Konsultuppdraget är ett semstervikariat mellan maj-augusti med placering på Hisingen. Uppdraget är 50-75%. Du kommer att vara anställd som konsult på Brightby Bemanning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Du kommer som löneadministratör arbeta med ca 1200 löner . Du kommer självständigt ansvara för löneadministrationen och supporta chefer ute i verksamheten. Arbetsuppgifterna innefattar också att hantera statistik och rapporter, följa upp skattelagstiftningen och hantera frågor från medarbetare avseende lönefrågor.

Kvalifikationer och erfarenhet:

Det är ett krav att du minst har 2-3 års erfarenhet som kvalificerad löneadministratör, och känner dig bekväm i den rollen. Arbetet kräver goda kunskaper om lagar o avtal inom personalområdet och goda kunskaper i det svenska samt i det engelska språket. Vidare har du vana av att arbeta i lönesystem samt har goda kunskaper i Office-paketet.

Personliga egenskaper:

För att trivas och lyckas i rollen har du god förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ för att driva ditt arbete framåt. Som person är du noggrann, positiv och initiativtagande. Vi ser också att du har en förmåga att utveckla goda kontakter med olika intressenter.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby Bemanning, Jenny Österberg , jenny.osterberg@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Inga fler liknande jobb tillgängliga