Brightby · Publicerad 23 jan 2020

Brightby söker nu redovisningsekonomer för kommande uppdrag hos våra kunder i Göteborg. Då våra kunder varierar i storlek och finns i flertalet branscher, varav en del med internationell verksamhet, får du en bred och spännande vardag. Vi kan erbjuda en trygg anställning, en möjlighet att jobba med attraktiva varumärken och en stark intern gemenskap.

Som redovisningsekonom kommer du arbeta i en attraktiv och bred roll med hela redovisningsflödet. Du kommer att vara anställd som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd och arbeta på uppdrag hos våra kunder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Du kommer bland annat att arbeta med:
  • Löpande bokföring
  • Periodiseringar
  • Kontoavstämningar
  • Momsdeklaration
  • Rapportering
  • Månads- och årsbokslut
  • Kontinuerligt arbeta med förbättring av rutiner och processer
Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi med cirka 2-5 års erfarenhet av redovisningsarbete. Som person är du självgående, initiativrik och samarbetsvillig. Du är stabil och strukturerad och har förmåga att planera och prioritera ditt arbete. För att passa i denna typ av roll bör du vara nyfiken och intresserad till din person med en prestigelös och kundorienterad inställning. Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling.

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare, tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss!

Ansökan

Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Jenny Österberg på telefon 0739-427480 eller på jenny.osterberg@brightby.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga