CGI Sverige AB · Publicerad 10 dec 2019

Beskrivning av tjänsten

CGI har idag en mycket stark position inom ett flertal av SAP:s tillämpningsområden. Inte minst inom SAP:s cloudlösningar där CGI satsar offensivt. Här ingår HCM-området där CGI valt att satsa på SuccessFactors som plattform och där vi nu bygger vidare på vårt koncept och vårt leveransteam.

Tack vare sammanslagningen av Acando och CGI har vi nu en ännu bredare expertis inom SAP, och vi söker nu Dig som vill ta en aktivt drivande roll i att vidareutveckla vårt HR-erbjudande och våra leveransmodeller.

Utöver de konsulter som finns i leveransteamet har vi också CGI:s SAP Practice-team där vi samlar vår kompetens inom hela SAP-området. Du får därmed tillgång till både bredd och djup samt de erfarenheter som våra områdesexperter samlat på sig.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Solution Lead kommer Du ansvara för att driva vårt HCM-koncept och för att hålla samma vårt leveransteam som består av medlemmar både i Sverige och offshore. Vidare kommer Du att ingå i vår enhet HRM IP Private, dvs det affärsområde som arbetar med CGI:s lösningar inom lön och HR för den privata sektorn.

Dina ansvarsområden:
  • Som Solution Lead driver du vårt lösningskoncept framåt i samverkan med vår produktorganisation och CGI:s samlade SAP Practice
  • I denna roll håller du samman konsultteamet bestående av applikationskonsulter inom HR och lön
  • Du leder projekt vid införanden av våra HCM-lösningar
  • Tjänsten innebär även att du medverkar i införsäljning och marknadsaktiviteter.
Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som Solution Lead, söker vi Dig som har ett starkt intresse av att arbeta med marknadens ledande cloudlösningar inom HCM. Du trivs i gränslandet mellan IT och verksamheten och du sporras av att hålla samman ett starkt team.

Med dig har du erfarenhet från arbete med och införande av HCM-system, från kravspecifikation till slutförd implementation. Du är väl bekant med marknadens olika plattformar inom HCM med fokus på cloud.

Vidare behärskar du flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
  • Systemarbete inom HCM-system
  • Införande av HCM-system, företrädesvis SAP/SuccessFactors, certifiering är extra meriterande
  • Projektledning
Mer om tjänsten

Heltid
Placering: Göteborg eller Stockholm

För mer information, vänligen kontakta Mats Österberg, Director Consulting Delivery, på:
08 671 15 64, eller m.osterberg@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-02-29.

Att arbeta på CGI

CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
15 mars 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga