CGI Sverige AB · Publicerad 13 jan 2020

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig som vill bli vår nästa finanskonsult inom TWIN360. CGI bedriver framgångsrik satsning mot treasuries/internbanker och kapitalförvaltare med stöd av Treasury och Asset Management-systemet TWIN. TWIN är idag det marknadsledande systemet i Norden inom Treasury-området med över 160 kunder.

Våra medarbetare har en mycket god kunskap inom området och därmed kan vi aktivt hjälpa våra kunder att förbättra sin verksamhet. Vi tror att det är en förutsättning att förstå verksamheten för att kunna genomföra lyckade IT-projekt. Vi har en bra blanding av konsulter där vissa också tidigare arbetat på "kund"-sidan.

Vi står inför en spännande utmaning där vi lanserat framtidens version av TWIN - TWIN360. TWIN360 skall lanseras hos alla våra existerade och nya kunder inom de närmaste åren. Därför är vi nu inne i en tillväxtfas och behöver förstärka vårt team med en senior finanskonsult med erfarenhet inom Treasury och/eller Asset Management.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som finanskonsult arbetar Du med både med implementering av nya lösningar och med vidareutveckling i befintliga installationer. I din roll kommer Du att ta ett stort ansvar för våra kommande projekt inom TWIN360.

Dina ansvarsområden innefattar bland annat:
 • Förstudie, analys och design.
 • Implementering och driftsättning av TWIN360.
 • Utbildning av användare.
 • Rådgivning och verksamhetsutveckling.
 • Nära samarbete med vår utveckling- och supportorganisation.
Våra lösningar utvecklas alltid i nära samarbete med kunden och vi kan erbjuda både intressanta och utvecklande arbetsuppgifter inom våra kund-/utvecklingsprojekt. Arbetet erbjuder stora möjligheter till variation och kontakter med internationella storföretag.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen som senior finanskonsult, söker vi dig som har starkt systemintresse. Du är också intresserad av finansiella instrument/redovisning, människor, kundrelationer och IT.

Vi söker dig med följande profil:
 • Du har praktisk systemerfarenhet (minst 5 år) inom områdena Treasury och/eller Asset Management, antingen operationellt eller som konsult.
 • Du har erfarnehet från införandeprojekt av Treasurysystem.
 • Du har arbetat på ex.vis Middle- och/eller Back-Office eller finansiell redovisning inom en finansiell organisation.
 • Erfarenhet av TWIN-systemet eller liknande är starkt meriterande.
 • Du är service-minded och stresstålig.
 • Vidare kan du flytande svenska och engelska.
Övrigt:
Placering: Stockholm, Malmö eller Göteborg

För mer information, vänligen kontakta:
Filip Rondal (Konsultchef), 076-860 2001

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-02-29.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
13 mars 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga