CGit · Publicerad 15 jan

CGit satsar och vill mer och vill bli fler!

På CGit är det alltid nära till beslut vilket skapar en både rolig och effektiv vardag! Med glädje och engagemang tror vi på stort egenansvar. Vår kultur är präglad av våra värderingar: Glädje, Tillsammans och Engagemang. Som kundansvarig säljare hos oss blir du en del av gänget, tillsammans gör vi skillnad!

I rollen som kundansvarig säljare kommer du arbeta med ett antal utvalda kunder. Du har ett eget ansvar för budget, planering, genomförande och uppföljning av säljaktiviteter. I dina uppgifter ingår också att identifiera nya kunder och affärsmöjligheter. Som kundansvarig säljare har du hög kundnärvaro och arbetar aktivt med att utveckla befintliga kundrelationer och bidra till ökad merförsäljning.

För att trivas hos oss ser vi att du är en person som brinner för det du gör, känner stort ansvar för din egen framgång och har ett stort engagemang och drivkraft i det du gör. Du har stor servicekänsla och trivs med att arbeta nära kunderna. Viktigt är att du vill framåt och vill utvecklas. Du är nyfiken och vill förstå kundens verksamhet!

Vi söker dig med erfarenhet inom försäljning av IT som tjänst och/eller tjänste- och lösningsförsäljning. Du har en hög förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i både svenska och engelska. För den här tjänsten har vi krav på B-körkort. Vi ser det som mycket meriterande om du har en tidigare erfarenhet inom ett specifikt område inom IT som tex drift, server, lagring eller kommunikation.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start våren 2018. I den här rekryteringen samarbetar vi med Jerrie, vid frågor kontakta rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43. Välkommen med din ansökan via jerrie.se, sista ansökningsdatum är den 31 januari och urval och intervjuer startar vecka 4.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
CGit är ett IT-konsultbolag med säte i Mölndal som ingår i en koncern där det helägda dotterbolaget CGit AB har sedan 2007 bedrivit verksamhet inom uppbyggnad och utveckling av IT-infrastruktur vilket omfattar datacenter, säkerhet, management, hosting, nätverk & kommunikation. Bolaget levererar tjänster inom tre affärsområden; Drift, Konsult och Produkt. CGit har i dagsläget ett 60-tal kunder fördelade över flera olika branscher, hos 30 av dessa kunder är Bolaget en helhetspartner i sin leverans av IT-stöd.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Rekryteringen hanteras av
Jerrie AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga