CT Imago · Publicerad 5 mars 2019

I 25 år har vi nyttjat naturens krafter för att förbättra inne- och uteklimat med förnybar energi.
Vi skapar rätt och bra energilösningar till alla typer av fastigheter. Som specialister inom solenergi, geoenergi, kyla och VVS väljer vi den bästa lösningen för våra kunder. Energiförbättring är nämligen med kunden hela vägen från att ta fram bäst lämpade energikällor, till att ta hand om hela installationen. Vi sköter allt från borrning och installation till besiktning, konsultation och framtida smidig service. Vi brinner för helhetslösningar och teknikutveckling, därför ägnar vi oss även åt forskning och utveckling inom ämnet. Kort sagt, vi gör det enkelt för kunden att spara både pengar och miljö och målet är en smart och långsiktig lösning.

Vi fortsätter växa därför söker vi en säljande projektledare av energilösningar till Göteborg

Vi söker nu dig som vill vara en del av vårt framgångsrika team och som gillar att driva affärer och projekt framåt, med kundens bästa i fokus.
Tjänsten innefattar eget kund- och säljansvar med egen budget. Till ditt förfogande finns en kunnig organisation som stöttar dig i ditt arbete.

Då Energiförbättrings affärer och projekt är komplexa, lösningsorienterade och långsiktiga är det viktigt att vara uthållig och förstå affärsprocessens alla steg.
Vi söker dig som har intresse samt förståelse för energi och miljö.

Vi prioriterar följande erfarenheter och egenskaper:
  • Förmåga att bygga relationer med kunder samt att driva lite längre och komplexa säljprocesser
  • Har stor förståelse för kundens utmaningar och deras affärer
  • Duktig på att presentera tekniska lösningar ur ett affärsmässigt perspektiv
  • Teknisk förståelse och intresse
  • Förmåga att kommunicera på flera nivåer hos kunder
  • Erfarenhet och kunskap inom VVS, entreprenad eller energi och miljö
Vi erbjuder ett utvecklande och intressant arbete i ett av de marknadsledande bolagen i branschen med ambitiösa tillväxtmål och med starka och långa relationer till sina kunder.

Det är viktigt för Energiförbättring att ha medarbetare som trivs och presterar bra, därför erbjuds kunskapsmässig och personlig vidareutveckling. Tjänsten erbjuder goda utrymmen för egen handlingskraft inom givna ramar. Du kommer att utgå från kontoret i Mölnlycke.

I denna rekrytering samarbetar vi med CTImago.
För mer information, vänligen kontakta
rekryteringskonsult Johan Örtendahl på 0709-95 23 20

Urval och intervjuer sker löpande, varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan till johan@ctimago.se Skriv Säljande projektledare av energilösningar i ämnesraden.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
27 apr 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga