Capgemini · Publicerad 23 nov

Med Jira skapar du en kraftfull, integrerad lösning för agila utvecklinsteam och projekt. Du förenklar hanteringen av projekt samtidigt som den stora överblicken bibehålls. I rollen som Jira SME kommer du arbeta med att omvandla kundernas krav till implementeringsspecifikationerna för Jira samt konfigurering och installation av verktyget. Du kommer att samla in och analysera kundbehov och krav relaterade till Jira och confluence samt omvandla dessa till metoder och lösningar. Du kommer bidra med din kompetens och arbeta med att vidareutveckla tjänsten hos våra kunder.

Vi söker dig som har: * Erfarenhet från Jira och Confluence * Van vid att skapa, anpassa och konfigurera i Jira * Erfarenhet från systemutveckling, meriterande är inom Java eller .NET * Relevant akademisk utbildning * God kommunikativ förmåga, du är lyhörd och skicklig på att hantera många olika kontaktytor samt har förmågan att utbilda och guida användare i Jira Utöver detta är att jobba agilt och testdrivet är vardag för dig och du trivs med att arbeta internationellt. Du skriver och pratar svenska och engelska obehindrat.

Capgemini är en lyhörd organisation som månar om dig som individ och låter dig utvecklas både inom din roll och som person. Vår viktigaste tillgång är våra konsulter och deras kompetens och genom denna gör vi skillnad hos våra kunder. Hos oss är utbildning och vidareutveckling en självklarhet. Vi har en tydlig kompetensutvecklingsmodell som i kombination med utbildningar, certifieringar och projekterfarenhet gör att du tar dig vidare i din karriär hos oss. På Capgemini arbetar vi globala team där respekt, mångfald och inkludering är viktigt för allas välbefinnande samt för att vidareutvecklas genom att dela expertis och erfarenhet. En sund balans mellan arbetsliv och privatliv ser vi som en självklarhet för att kunna leverera bästa möjliga värde till våra kunder. Är du nyfiken på vår kultur och livet på Capgemini? #LifeAtCapgemini visar hur våra värderingar lever inom vår globala organisation. Följ också capgeminise på instagram för att få en inblick i vår vardag.

Urval sker löpande. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna Maria Lidgren, Recruitment & Employer Branding Region West, på maria.lidgren@capgemini.com Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Som en global ledare inom konsult- och tekniktjänster och digital transformation ligger Capgemini i framkant av innovation för att bemöta sina kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med hjälp av sitt 50-åriga arv och gedigna branschspecifika kompetens gör Capgemini det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom en rad olika tjänster, från strategi till operation. Capgemini sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att teknikens affärsvärde kommer från och genom människor. Bolaget är multikulturellt med 200 000 anställda i över 40 länder. 2017 redovisade Capgemini globala intäkter på 12,8 miljarder euro. Besök oss på www.capgemini.com. People matter, results count.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler jobb från Capgemini tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga