Capgemini · Publicerad 23 nov

Som mobilutvecklare på Capgemini kommer du vara en del av ett framåtsträvande och skarpt utvecklingsteam som tillsammans gör skillnad hos våra kunder. Du har ett stort eget ansvar och kommer arbeta med tekniska lösningar med fokus på användarvänlighet, form och funktion Tillsammans med dina teammedlemmar arbetar du i större projekt och åtaganden vilket främjar dina möjligheter att utvecklas inom organisationen samt att du få vara en del av ett större sammanhang. Genom vår marknadsposition kan vi erbjuda dig nyskapande och framåtsträvande projekt för några av Sveriges mest framgångsrika företag. Du rapporterar till Team Chef och utgår från vårt kontor på Grafiska vägen i Göteborg.

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av Android/iOS utveckling. Du har arbetat inom Native iOS (Objective-C, Swift) eller Native Android (Java, Kotlin), har du även arbetat inom webbutveckling är det meriterande. Du är van vid att arbeta agilt, i ett testdrivet team och levererar testbar kod med hög kvalité. Du har en relevant utbildning och goda kunskaper i svenska och engelska. Vidare vill du arbeta i team, i en konsultativ roll med mycket eget ansvar i en organisation där du kan vara med och påverka.

Capgemini är en lyhörd organisation som månar om dig som individ och låter dig utvecklas både inom din roll och som person. Vill du fördjupa dig inom ett visst område eller växa in i en ny roll? Vi har en tydlig kompetensutvecklingsmodell som i kombination med utbildningar, certifieringar och projekterfarenhet gör att du tar dig vidare i din karriär hos oss. På Capgemini arbetar vi ett team där respekt, mångfald och inkludering är viktigt för allas välbefinnande. En sund balans mellan arbetsliv och privatliv ser vi som en självklarhet för att leverera bästa möjliga värde till våra kunder. Är du nyfiken på vår kultur och livet på Capgemini? #LifeAtCapgemini visar hur våra värderingar lever inom vår globala organisation. Följ capgeminise på instagram för att få en inblick i vår vardag.

Som en global ledare inom konsult- och tekniktjänster och digital transformation ligger Capgemini i framkant av innovation för att bemöta sina kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med hjälp av sitt 50-åriga arv och gedigna branschspecifika kompetens gör Capgemini det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom en rad olika tjänster, från strategi till operation. Capgemini sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att teknikens affärsvärde kommer från och genom människor. Bolaget är multikulturellt med 200 000 anställda i över 40 länder. 2016 redovisade Capgemini globala intäkter på 12,5 miljarder euro. Besök oss på www.capgemini.com. People matter, results count.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler jobb från Capgemini tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga