Centric Professionals AB · Publicerad 5 feb 2020

Är du i din början av din karriär och vill arbeta för ett av de större IT-bolagen i Svergie? Vi söker nu en installationstekniker för ett uppdrag hos en av våra kunder i stan.

Arbetsuppgifter
Uppdraget innebär att leverera IT-utrustning till användare runtomkring i regionen. Du kommer installera utrustningen på användarens skrivbord och säkerställa att den nya utrustningen fungerar som den ska för användaren. Dessutom kommer du plocka med den gamla utrustningen och leverera tillbaka den till kontoret i Göteborg.

Ibland åker du tillsammans med en kollega, men du kommer även att åka ut på egen hand när du är varm i kläderna. Resor under dagtid är därför en del av din vardag på jobbet. Arbetstid är dagtid men tiderna kan variera beroende av hur arbetet fortlöper.

Din profil
Vi söker dig som vill få in en fot i IT-branschen.Du har ett stort IT-intresse i grunden, exempelvis har du byggt din egen dator privat. Önskvärt är att du har en relevant utbildning på gymnasienivå, och/eller har tidigare erfarenhet av någon form av teknisk support/installation. I övrigt bör du ha en god social förmåga och servicekänsla eftersom arbetet kommer innebära många nya möten med människor. Du är också en arbetsmyra som inte är rädd för att kavla upp ärmarna och göra det där lilla extra.

Tjänsten kommer innebära mycket bilåkande så körkort är ett krav.

Uppdraget är något för dig som vill få möjlighet till en lysande IT-karriär på ett av de största IT-bolagen i landet. Något för dig?

Ansökningar behandlas löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är, får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd - ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Agnes Janson på 0734-159393 eller agnes.janson@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
5 apr 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga