Centric Professionals AB · Publicerad 14 apr 2021

Söker du efter en tjänst som IT-tekniker där du får möjlighet att arbeta onsite med allt från inköp och budgetering till felsökning av både hård- och mjukvara? Värdesätter du dessutom en arbetsmiljö som som präglas av skratt, samarbete, mänsklig interaktion men där du även får ta stort eget ansvar? Då är detta tjänsten för dig! Centric söker nu en Onsitetekniker till ett uppdrag hos vår kund i Göteborg.

Tjänsten förväntas starta så snart som möjligt.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
Som Onsitetekniker är du teknisk support mot kontorets cirka 200 medarbetare. Du kommer ha ett helhetsansvar över tekniken och arbetar med allt från installation av program/system, inköp, underhåll, felsökning, felanmälan, avtalshantering, budgetering och mobila enheter.

Förutom detta kommer du även att arbeta med plotters, nätverk, patchning, switchar, fjärrstyrning av klientdatorer och konferensutrustning.

Viss hantering av ljudsystem vid event kommer också att ingå i tjänsten.

Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet som tekniker på plats och det är meriterande om du har utbildning inom området. Tjänsten ställer krav på högt tekniskt kunnande och ett intresse för mjuk- och hårdvara.

Som person är du ansvarstagande, problemlösande och har en god analytisk förmåga med en stor noggrannhet och effektivitet. Du trivs i en självständig roll men där du kommer interagera med många olika typer av människor. Vidare är du serviceinriktad, pedagogisk, flexibel, lyhörd samt är inte rädd för att stöta på nya typer av problem.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!

Vi kan erbjuda dig
Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda, och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner hundratals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Alexandra Fahlström på tfn: 0734-159 388 eller alexandra.fahlstrom@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
13 juni 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga