Centric Professionals AB · Publicerad 25 sept 2019

Vill du arbeta som systemkonsult inom klientvirtualisering? Se hit! Till vår konsultverksamhet söker vi nu flera systemkonsulter inom Citrix.

Vår kund erbjuder ett engagerande arbetsklimat som präglas av samarbete och med medarbetare som brinner för IT. De är engagerade i hållbarhetsfrågor och satsar på coachande ledarskap samt sina medarbetares personliga utveckling och hälsa - en företagskultur som gjort dem till Sveriges största leverantör inom IT-infrastruktur och tillhörande tjänster.

Arbetsuppgifter
Som systemkonsult kommer du arbeta både praktiskt och teoretiskt med strategiska och taktiska frågor. Merparten av din tid kommer spenderas ute hos kund, inom offentlig och privat verksamhet, där du kommer att agera rådgivare. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande vilket gör att du kommer ta del av hela processen från säljstöd, analys, design och implementation och därmed överlämning, support och förvaltning.

Din profil
För denna roll tror vi att det är viktigt att du hungrar efter att utmana sig själv, är lösningsorienterad, ser positivt på förändringar och har ett proaktivt förhållningssätt för att bidra till din egen och företagets utveckling. Du bör även ha god servicekänsla, samarbetsförmåga och känna att du kan trivas i konsultrollen. Du trivs med att arbeta i grupp men kan lika gärna arbeta självständigt om så krävs och du ser dokumentation som en viktig del i ditt arbete. Personen som eftersöks har fokus på både Citrix och VMware och kan således komplettera företaget i sin framtida utveckling.
I övrigt har du även:
  • Goda kunskaper inom IT-infrastruktur och klientvirtualisering
  • Goda kunskaper inom Citrix och dess produkter/tjänster
Det är meriterande om du har certifieringar inom Citrix Virtualization, Citrix Networking och Citrix Cloud samt erfarenhet av klientvirtualisering med VMware Horizon.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

OBS!
På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta här kommer får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd - ja, då får du skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.

Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Agnes Janson på tfn: 0734-159393 eller agnes.janson@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
24 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga