Centric Professionals AB · Publicerad 8 juni 2020

Vår kund i Mölndal söker en kollega till sitt supportgäng. Företaget har en familjär anda, med en god stämning där medarbetarna står mycket nära varandra. Du kommer att hantera ärenden 1st och 2nd line i Service desk både mot den svenska och schweiziska marknaden, därav krävs det är du kan kommunicera obehindrat på svenska, engelska och tyska. Till din hjälp har du även övriga kollegor på drift, utveckling med flera, som alla sitter i samma hus.

Som konsult på Centric så får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Uppdraget börjar så snart vi funnit rätt person.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar support i affärssystemet Kobra, klientsupport på Windows 7 och Windows 10, Office 365 och relaterade Office-produkter samt hantering av användare i Active Directory. Du hanterar support via ärenden som inkommer antingen via telefon eller via ärendehanteringssystem.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet och kunskaper inom IT-branschen och då i synnerhet avseende support mot användare. Vi tror att du har god känsla för service, kundnöjdhet och har en god pedagogisk förmåga. Rollen kräver att du är kan svenska, engelska och tyska flytande, både i tal och skrift. Vi tror också att du idag arbetar med någon form av support i en medelstor eller större organisation.

Beredskap kan ingå i tjänsten.

Detta är något för dig som vill vara en del av ett IT-gäng med god sammanhållning, där problemlösning är en del av din vardag och användarna är dina kollegor.

Ansökningar behandlas löpande så tveka inte att registrera din ansökan redan idag!

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är, får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd - ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Agnes Janson på 0734-159393 eller agnes.janson@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
7 aug 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga