Combine Control Systems · Publicerad 4 maj 2021

Är du kunnig inom Data Science och AI och redo att ta nästa steg i karriären? Vill du vara med och utveckla affären hos ett innovativt företag i teknikens framkant? Vi söker dig som vill ha en ledande roll i Combines fortsatta satsning på Data Science och AI.

Om Combine

Combine är experter inom matematik, fysik och programmering. Dessa egenskaper kombineras i våra tjänsteområde Reglerteknik, Mjukvara för inbyggda system samt Machine Learning/AI. Sedan företaget grundades 2002 har vi levererat professionella ingenjörstjänster och lösningar med visionen att förbättra teknik runt om i världen. Det som driver våra anställda är en passion för teknik och ett genuint engagemang för människor, vilket manifesteras i en öppensinnad atmosfär, en informell kultur och en teknisk nyfikenhet. Som en del i vår tillväxtresa satsar Combine nu stort på förstärka vårt tjänsteutbud kopplat främst till ML/AI och söker nu en gruppchef för Data Science och AI teamet i Göteborg.

Om Tjänsten

I rollen som Group Manager - Data Scince and AI Solutions är du en nyckelperson i vår satsning på att bygga datadrivna lösningar tillsammans med våra kunder. Denna satsning gör vi tillsammans i ledningsgruppen, där din roll är att ansvara för Data Science affären i Göteborg. Din tid delar du mellan personalfrågor, sälj, rekrytering samt kundprojekt. Kundprojekten bedrivs in-house på vårt kontor eller på plats hos kund. Din roll innebär även att leda och utveckla ett högpresterande team. Rollen innebär fullt personalansvar och du ansvarar för lönesättning, vidareutveckling och kompetensförsörjning i teamet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig med en positiv inställning och förmågan att motivera och få med dig andra människor för att skapa resultat. Du sätter upp tydliga mål och arbetar på ett genomtänkt sätt för att uppnå dem. Du har också intresset och förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt och drivs av möjligheten att utveckla kundaffären. Antingen är du en expert inom området och behärskar tekniken, eller så har du en mer affärsinriktad profil och då kan du ta hjälp av kollegerna i teamet vid behov.

Civilingenjörsexamen eller Ph.D. är meriterande.
Flerårig erfarenhet och goda kunskaper inom Data Science är meriterande.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Vid frågor kontakta

Simon Yngve, COO/Vice-VD
+46 31 797 10 12, simon.yngve@combine.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
We work with data science, control systems and software development. Our assignments contain challenges at the highest technical level and in our engineers you'll find analytical minds, inventive souls and a can-do attitude.

What drives us is a passion for technology and a genuine commitment to people. This is manifested in our open-minded atmosphere, informal culture, and that we prioritize skills above background.

We are located in Gothenburg (HQ), Lund, Linköping and Stockholm. www.combine.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 juni 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar

Inga fler liknande jobb tillgängliga