Comcube AB · Publicerad 2 nov 2021

Vi är en av världens ledande leverantörer av kundanpassade intralogistiska lösningar för truckar, lagerteknik, mjukvara och tjänster. Just nu söker vi en Säljare/Distriktschef till Västra Götaland. Vill du arbeta med tekniska produkter i ett välmående företag är detta en fantastisk möjlighet. Tycker du om försäljning och tekniska produkter samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt, strategiskt och strukturerat kan detta vara det perfekta arbetet för dig. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Säljare/Distriktschef arbetar du framför allt med att:
  • Underhålla och bygga upp STILLs kundplattform i relevanta branscher i regionen.
  • Säkerställa utvecklingen av STILLs marknadsandelar i distriktet och inneha yttersta ansvaret för kund och kundkontakter.
  • Via telefon, mail och framför allt personliga besök bearbeta potentiella kunder samt utveckla och underhålla våra befintliga kunder.
  • Skriva och följa upp offerter och avtal.
  • Löpande arbeta i vårt CRM-/Säljstödsystem.
  • Månatligen leverera prognos- och utfallsrapporter till vår försäljningschef.
  • Löpande samarbeta med övriga distriktschefer och vår serviceorganisation.
Tjänsten som Säljare/Distriktschef i Västra Götaland är på heltid och du rapporterar till vår försäljningschef i
Malmö. Du utgår ifrån vårt Göteborgskontor (Arendal) och arbetet är förknippat med en hel del resande inom regionen. Körkort och en privat situation som medger kontinuerligt resande (dagtid) är därför helt avgörande och ett krav.

Bakgrund och personliga egenskaper

Du har gymnasiekompetens och minst 5-10 års erfarenhet av B2B försäljning av industritekniska produkter/helhetslösningar i närtid. Troligen har du dessutom någon eftergymnasial utbildning inom teknik och/eller försäljning. Du behärskar MS Office utan hinder och är en van användare av CRM-system. Som person är du affärsfokuserad, resultatdriven, engagerad och självgående. Du är en tävlingsmänniska som trivs med och är van vid att arbeta mot uppsatta mål och budget. Du har dessutom lätt för att knyta kontakter och skapa långsiktiga relationer samtidigt som du har ett starkt behov av att komma till avslut och följa upp. Du talar och skriver svenska obehindrat och tar dig fram utan svårigheter på engelska.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Vi tillämpar löpande urval. Vänligen inkludera bifoga CV och ett motivationsbrev som svarar på:
  • Varför vill du jobba på STILL Sverige AB?
  • Vad tror du framför allt att du kan bidra med?
Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta
Helena Heijmink, helena.heijmink@comcube.se, 070-554 03 42 eller Helena Fransson 070-554 05 04, som hjälper oss i detta uppdrag. Du ansöker om tjänsten genom att följa denna länk: https://comcube.varbi.com/what:job/jobID:443454/?lang=se
Vi tar endast emot ansökningar via denna länk!

Sökord: STILL, Göteborg, Säljare, Distriktschef, Utesäljare, Account Manager, Truck, Lagerteknik
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
STILL är ett av världens största truckföretag med säte i Hamburg, Tyskland. Koncernen är ledande inom utveckling och produktion av högkvalitativ materialhanteringsutrustning och erbjuder sina kunder helhetslösningar. STILL Sverige AB, beläget med huvudkontor i Malmö, är ett helägt dotterbolag till STILL GmbH med ansvar för försäljning och service av koncernens produkter på den svenska marknaden. Bolaget har växt kraftigt de senaste åren, tack vare stora försäljningsframgångar inom nyproduktion och eftermarknad. Den starka expansionen fortsätter och STILL Sverige AB omsätter idag 514 MSEK i en organisation med 110 anställda. Besök gärna www.still.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga