Conmore Ingenjörsbyrå AB · Publicerad 11 okt

Har du ett brinnande intresse för elektronik och vill jobba på ett företag inom fordonsbranschen? Då är denna tjänst något för dig! Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av hårdvarukonstruktion och funktionsutveckling och i grunden har du en högskoleutbildning inom data/elektronik/automation eller motsvarande.

Som medlem i utvecklingsteamet kommer du att delta i alla faser av produktutvecklingen som börjar med att identifiera kravbilden till dess produkterna är klara för introduktion på marknaden. Ditt huvudsakliga fokus kommer att ligga på elektronikutveckling. Arbetsuppgifterna är varierade och innefattar kravnedbrytning, arkitektur, till test och verifiering. Jobbet inkluderar också kontakter med underleverantörer.

Vi tror att du matchar flera av följande:
  • Civil- eller högskoleingenjör
  • Minst 2 års erfarenhet av elektronik inom fordonsindustrin och fordonsprojekt
  • Erfarenhet av att specificera tekniska krav, förutsättningar och verifieringsbehov
  • Van att kommunicera med leverantörer från olika delar av världen
  • Strukturerad, kvalitetsmedveten, drivande och kommunikativ
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift

För mer information om tjänsten:

Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Fredrik Hansson 0707-51 14 72, fredrik.hansson@conmore.se

Conmore har aktivt jobbat med en strategi för sin annonsering och rekrytering och är inte intresserade av att bli kontaktade i detta syfte för extern hjälp.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Om Conmore

Vi erbjuder dig en trygghet, vi har enbart fast anställning med fast lön! Den enskildes harmoni och utveckling har en direkt koppling till Conmores framgångar.

Conmore har i mer än 25 år framgångsrikt levererat innovativa tekniklösningar till ett flertal spännande uppdragsgivare däribland de stora fordonstillverkarna i Västsverige. Vi erbjuder dig 120 medarbetare som arbetar med produktutveckling, mekanisk konstruktion, elektronik- och mjukvaruutveckling, teknisk projektledning, samt mekanisk provning och elektronik- och mjukvarutestning. Vi har vidare en avdelning mot processindustrin, främst mekanisk konstruktion av rörsystem och tryckbärande anordningar.

Conmore sätter dig i fokus. Det är viktigt för oss att du känner trygghet och trivs med arbetet och får stimulans att utvecklas i dina uppdrag. Detta ska uppnås dels genom tekniskt intressanta uppgifter och dels genom olika aktiviteter både i och utanför arbetet som stärker de sociala banden kollegor emellan.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga