Continental Däck Sverige AB · Publicerad 11 nov 2021

Är du analytiskt lagd och en fena på Excel och Business Intelligence? Då kan du vara den vi söker!

Om rollen
I rollen som Pricing Specialist ansvarar du för att utveckla och implementera Continentals prisstratregi och arbetssätt, men även jobba med löpande förbättringsarbete kring företagets processer. Du kommer arbeta inom den svenska marknadsorganisationen och rapporterar till marknadschefen. Det blir även tätt samarbete med den svenska säljorganisationen och den centrala pricing avdelningen i Tyskland. Tjänsten är placerad på Continentals huvudkontor i Göteborg.

Övergripande ansvarsområde:
  • Ansvara för att vidareutveckla och implementera en konkurrenskraftig prisstrategi inom affärsområdena personbil, lastbil samt industri.
  • Säkerställa kvalitet i och utveckling av listprissättning, avtalsstruktur och övergripande prisprocess.
  • Stötta försäljningsteamet med både enkla och komplexa business case och affärsanalys.
  • Representera den svenska marknaden i centrala och regionala möten gällande prissättning
  • Aktivt promota och följa upp prisåtgärder/kampanjer med säljorganisationen
  • Bevaka marknadsandelar, pris och andra aktiviteter tillsammans med ledningen för säljorganisationen
  • Ansvara för företagets Business Intelligence system. Utveckla och fördjupa användandet inom bolaget.
  • Samla in och analysera data från olika källor samt skapa rapporter och olika dashboards.
  • Hantera stora mängder masterdata i SAP
Vi söker dig som
Vi söker dig som har relevant akademisk examen med inriktning på ekonomi/marknad/analys, du behöver ha ett genuint intresse för siffror, analys och beräkning. Det är en klar fördel om du har 3-5 års arbetslivserfarenhet från liknande roll och bransch. Har du erfarenhet och vana att arbeta med något Business Intelligence system ser vi det som ett plus.

För att lyckas i rollen behöver du vara analytiskt lagd och har stor vana och intresse för IT och system. Den vi söker är dessutom noggrann, nyfiken, ansvarstagande och självgående samt kommunikativ, dvs har lätt för att skapa kontakt med andra. Du uttrycker dig obehindrat på engelska i både tal och skrift. Du är även van användare av ex Microsoft Power Bi.

Continental är ett mycket starkt varumärke och hos återförsäljarna står produkterna för kvalitet och säljarna för expertkunskap. Du kommer att jobba i ett team på 4 personer med hög service- och kompetensnivå som skapar mervärde för kunderna.

I denna rekrytering samarbetar Continental med Jerrie AB. Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via jerrie.se senast 2 december. Om du har frågor kontakta rekryteringskonsult Martin Dahlberg på 0763-17 07 41.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Continental Däck Sverige AB tillhör Continental AG som en av världens ledande komponentleverantörer till fordonsindustrin. För närvarande har Continental mer än 193 000 anställda och omsätter ca 38 miljarder euro. På den svenska marknaden ansvarar Continental Däck Sverige AB för marknadsföring och försäljning av Continentalgruppens affärsområden personbilsdäck, last- och bussdäck, industridäck och entreprenaddäck. Affärsområdet Däck har 24 produktions- och utvecklingsanläggningar världen över. Continental är en av de ledande däcktillverkarna och nådde under verksamhetsåret 2020 en preliminär försäljning på 10,2 miljarder euro inom affärsområdet, och hade mer än 56 000 anställda.

Genom ett fokus på säkerhet i sina produkter ger Continental sitt bidrag till den svenska nollvisionen som är bilden av en framtid med noll olyckor i trafiken. Vi tror att du som söker vill vara med på denna resa!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga